Followers

~Final Drag~

Sunday, November 16, 2008

Niat yg asal nye nak tengok Final Drag
akhir nye acu tengok dalam mimpi je :-(
mungkin sebab acu terlalu penat
acu tido masa race start...uwaaaaaaaaaa


tak tau le sapa yg menang....
korang layan je la gambar yg acu amik nie
acu sempat snap 1 je gambar acu
dia snap kan...sebelum start race

nie keta kancil masa atas timbangan


keta satria nie if tak salah acu
rasa nye sama team dengan Fairuz A1 tu
sebab penaja nye Alla Fonte tu sama je dgn penaja Fairuz


keta satria nie di cabut bonet depan
sebab masa crew periksa enjin & everything
diaorg kena pasti kan keta2 nie ikut rules yg di tetap kan


keta nie sebenar nye keta drift
tapi team nie guna keta drift nie replace dgn salah 1 keta diaorg
yg ditarik balik penyertaan nye
sebab tank petrol keta tu kat dpn enjin
dlm drag tank petrol mana leh ada kat depan
demi keselamatan la kira nye if eksiden

tu je lah yg leh acu cite kan
selebih nye acu tak tau nak cite
sebab acu tido.........zzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ
tido lak dalam CRV kawan dia...yg sememang nye selesa

sedar2 je kawan dia datang kejut acu pukul 1.50am
tu sebab diaorg dah nak balik...
hahhhaaa...malu nye lah...
acu sampai umah dalam pukul 3.30am
sambung tido balik....

1 xoxo:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.