Followers

~Jamuan Perpisahan iDEC~

Saturday, November 29, 2008

Semalam pagi kat opis acu ada buat jamuan perpisahan
merai kan 6 orang staf yg akan bertukar ke tempat baru
jamuan nie buat hasil collection staf di bangunan acu nie
some duit collection tu buat beli adiah kenangan untuk diaorg
antara yang dirai kan semalam....

Kak Ikin - akan berpindah ke Fakulti Pertanian

Kak Jut - acu lupa le dia pindah ke mana :-D


En Hussin - nie pun acu tak ingat pejabat baru dia :-D


Dr Hjh Fatimah Sidi - berpindah ke Fakulti Sains Komputer
kelakar gmbr Dr tahan nangis...hehheheee


Dr Hjh Marzanah Ab Jabar - berpindah ke Fakulti Sains Komputer

sorang lagi Wak Limin...tapi dia tak datang.mungkin ada hal yg
tak dpt dielak kan kot...Wak dulu driver kat pejabat acu

Acara pertama sebelum makan, biasa le ucapan perpisahan dari diaorang
memandang kan ada antara diaorg nie yg bekerja di Pusat Komputer nie
lebih dari 20 tahun...memang le terasa sedih nye bila kena pindah kan...
tu yg gmbr Dr Fatimah tadi tu nangis...hehehehee...tahan sebak...

nie gambar Kak Nab (tudung oren) & Kak Noraida yg tengah tahan nangis....
Kak Nab nie memang Ratu Ayer Mata...pantang tercuit, pasti melalak...hahhahaa
diaorg tau acu nak amik gambar diaorg tu yg diaorg tunjuk bontot je..hehheehe

lepas abis diaorg berlima berucap, maka nye kami pun wakil kan Kak Saizah
untuk say thanks pada diaorg semua...
Kak Saizah nie pun antara orang lama gak kat Pusat Komputer nie


menu utama pagi tu nasi lemak, kuih koci + sardin roll
acu bawa kan kek lapis dari Johor pemberian akak acu

pastu ada orang bawa kek buah kukus...

Kak Noraida sedekah kan buah betik...
nie antara orang kuat dalam jaya kan majlis makan2 nie


Kak Nab & Kak Noraida..acu & Suria makan je...hehhehee
diaorg antara yg sibuk urus kan kutipan, beli adiah & sedia kan makanan

To 6 of them :: acu ucap kan SELAMAT MAJU JAYA ditempat baru

1 xoxo:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.