Followers

~Bon Voyage Dik An~

Wednesday, November 12, 2008

Tadi tengahari acu pi KLIA
antaq Adik An...
Adik An ni keje nye Engineer kapal
memandang kan kapal nye berlabuh di Thailand
maka nye terpaksa la dia ke sana

Mula-mula dia kata flight dia pukul 12.25pm
acu nie dgn seberapa pantas yg mungkin bawa keta
punya la laju...takut tak sempat jumpa dia
acu keluar dr opis pukul 9.30am
dalam pukul 10 acu dah smpai area KLIA
sekali dia sms acu

"Acu, flight MAS cancel..tkr Thai pukul 1.15pm"

Iskh...penat je pecut
alih2 flight cancel lak...
emm..apa2 pun acu dah sampai dah kat KLIA nie
lepas parking terus cari dia...

Acu tunggu dia check in dulu dalam pukul 10.30
ekceli dia naik kapal dgn 2 lagi budak prektikal
if tak salah acu, budak2 tu budak Poli Ungku Omar




Lepas check in kami berpecah
janji jumpa diaorg kat Mc D pukul 12tghari

so, dia ajak acu pi makan dulu..
jalan sana jalan sini cari kedai makan yg sesuai
akhir nye kami pilih Food Garden @ Food Court
nak tau kami makan apa?



hehehehee....lagi sekali terbang diet acu
asal nye acu tak nak makan sebab acu dah makan bekpes tadi
tapi Dik An cakap

"Makan le acu...jgn la diet"

disebabkan kesian dgn Dik An (alasan je tu..hehehehee)
maka nye, acu pun makan le jugak...kami order sama je
Black Paper Chicken...malas nak pikir dah...
lepak makan lama gak le...
kira nye dok kat food garden tu sampai pukul 12
banyak bende yg dibual kan

pukul 12 tghari terus pi Mc D jumpa kawan2 dia tadi
acu antar diaorg sampai ke tangga kastam tu je
lambai diaorg dari atas je la


gambar gelap lak...
babai Dik An..take care
semoga selamat sepanjang perjalanan nanti..Amin...



Nie le rupa Dik An @ Mohd Ifdal Farhan...hensem tak???


bujang lagi tau...so, sapa2 nak berkenalan sila lah bgtau acu ye
jangan segan2...dia pun tengah cari makwe nie...
sudi sudi kan lah ye...

dan nie lak Acu nye....cute kan??? kui..kui...kui...



erk...baju acu tu rasa semakin besar le...
mungkin kah acu dah kurus??? emmm.....

4 xoxo:

fealize_eleanoer said...

acuuuuuuuuuu...

acu da kurus ahhhh...

terer2x...** clap2x **

acu da x bole pakai baju tuh..bahu baju tu da jatuh daaa...

heheh!

@cu SaYaNg said...

hehehehe...
dh x de baju lain le
kena la pakai gak :-D
tp jauh lg perjalanan nk jd kurus tu...heheheehee

aramis2177 said...

Piah dearie....
hang mmg dah nampak kuruih laa.......
\fuyoooooo!!!naqk adiah hangsbeg kaaaannn?nak kaler appa????aku nk pi cari nih!hehhehee

@cu SaYaNg said...

momy..dengaq cite nak blk mesia..besh..besh..x sabaq nya nak tggu hang balik...
don't mind kaler apa pun..but kalau boley biaq la matching dgn semua kaler baju...
mis u dear..x sabaq nk tggu hang balik