Followers

~12th Anniversary~

Friday, November 28, 2008

22 November setiap tahun ada satu tarikh yg cukup bermakna
dalam hubungan acu & dia
sebab nye...tu tarikh ulang tahun percintaan kami
bermula pada 22 November 1996 di Kolej MARA Kulim
tahun nie 22 November 2008 genap 12 tahun usia hubungan kami


memandang pada tarikh 22 November 2008 dia ada latihan sukan
maka nye tak jadi la kami nak celebrate anniversary kami time tu
cuma wish thru sms je...dan jumpa sekejap pada malam nye
cadang nye kami nak keluar selepas dia abis game

malang nye 23hb (ari ahad) acu dah mula demam
ari isnin 24hb tu dia datang amik acu kat umah bawa ke klinik
kena inject ingt kan leh baik...tapi tak gak
berlarutan smpai ke ari rabu mc nye...

tapi petang selasa tu, acu dah rasa mcm kuat sikit
maka nye kami pun keluar la celebrate anniversary kami
lepas amik acu, singgah kejap kat umah dia
kata nye nak amik barang...tertinggal

rupa2 nye dia naik amik adiah utk acu...suprised!!
cantik berbalut...acu lak tak sedia kan apa2 adiah pun
sebab adiah untuk dia dah bagi awal-awal thn aritu
mai kita tengok apa yg ada dalam bungkusan nie....

lepas pembalut di buka


erk...apa ya...emmm....tak sabar dah nie
dalam kotak...ada lagi kotak...


mai kita bukak kotak yang kedua nie ye...
agak2 korang apa adiah nye??
jeng...jeng...jeng....


Ha...jam tangan...macam tau2 je acu memang plan nak beli jam baru
mai kita close up sikit ye


cantik...acu suka...sebab nye acu lum ada lagi jam yg tali leather
terus tukar jam malam tu gak


thank you so much dear
acu memang suka...sangat suka...thanks a lot
love u

kami dinner di Hard Rock Cafe
ramai pulak le orang malam nie
kena tunggu lama...
sementara tunggu tempat kosong
sempat le acu sambar selai t-shirt
simple & nice tshirt..acu suka part logo tu dr leather

hampir 45minit tunggu baru le dapat tempat
belek-belek menu tu...pening dok pikir apa nak makan
last2 acu order Famous Fajitas Chicken + air Berrilicious
dia lak order BBQ Trio Combo + air mango juice
and dessert Hot Fudge Brownies

sementara tunggu makanan sampai, acu suruh dia snap kan gambar
sambil bergaya dengan jam baru


tak lama lepas tu makanan sampai
terus le balun...perut dah lapar...
lepas makan lama gak le lepak kat dalam tu
minta waitress snap kan gambar kami

pastu kebetulan pukul 11mlm ada live band
so, tggu kejap...nak tengok best ke tak
kitaorang sempat dengar 3 lagu je...tak best sangat
lepas bayar terus balik...

tak sedar pun dah 12tahun usia hubungan kami
terlalu banyak dugaan yg kami lalui...terutama nye yg paling teruk
dugaan yg acu rasa apa yg berlaku awal tahun nie
acu mohon jasa kawan2 semua mendoakan penyudah yg terbaik
dalam hubungan kami berdua...

i'Allah acu yakin kami juga akan mengakhiri
hubungan kami dengan ikatan yg lebih suci
cuma lambat atau cepat hanya Allah je yang tahu...

1 xoxo:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.