Followers

~Unan Roti John~

Friday, November 14, 2008

Setiap petang acu & 3 org opismet acu
Suria, Abg Din & Abg Zam
akan bersama2 kuar minum petang
tempat tuju kami sama ada ::

a) Kedai Mamak Aswad - acu suka Tosei Sardin kat sini...sedap
b) Kedai Mamak Bismillah - mee goreng sini best....
c) Kedai Mamak Maulana - Tosei Rawa dia sedap....

dan yg paling spesel sekali kat Food Court Persint 9 Putrajaya
roti john dia memang best....Unan Roti John
ada roti john panjang & ada yg pendek...hehehehee



nie tukang buat roti john...ensem je..hehhehee


acu tak penah tau pun kewujudan roti john tu kat sini
tapi sekali abg din bawa mai, terus jatuh cinta
memang sedappppppppppp

nie le abg din


nie suria & abg zam


diaorg bertiga nie le jadi teman acu setiap petang pi minum...
kami kalu makan roti john nie, sekali makan pasti akan ada yg kedua nye
hehehheee...selalu tak cukup satu...
so, korang if ada masa & minat dgn roti john
acu memang suggest kan korang try Unan Roti John nie
rasa sekali pasti nak lagi...

jemput makan ye semua ;)

4 xoxo:

Anonymous said...

roti john unan ni la roti john paling tak sedap aku pernah makan.. korang boleh cakap sedap.. dah la daging dia sikit.. ada kulit telur lak tu.. aduh apa la taste korang ni..

Evangelina Ebersol said...

korang ni muka terjebak ke apa ni.. sengih buat buat.. mesti tak puas hati dengan harga nya yang mahal..

Anonymous said...

ni salah stall ni Unan Roti John xpakai pinggan bunge2..Roti John Putrajaya pakai pinggan bunge2 ni..fyi ni syarikat lain2..Unan baru bukak jerk ujung tahun lepas..staff Unan dah di training..harap maklum kami amat mementingkan kualiti dari kuantiti jualan....shizue 0126082521

Anonymous said...

xkisah la company ane pun..y penting sedapppp!kwan sy y buaroti john tu..mmg ensem..pembersih..dia sgt titik beratkan kebersihan..=)