Followers

~Kunjungan Kali Ke-3~

Saturday, November 8, 2008

Semlm ptg, dia call...
ajak pi makan kat Restoran Arab kegemaran both of us
jeng..jeng..jeng....memperkenalkan Restoran ::


hehheee...saje je bikin gempak...(erk..gempak ke??)
dia datang umah acu dah dekat 9mlm dah

sampai sana tengok, ramai gak org malam2 nie
hampir penuh meja yg ada
biasa kami pi petang...org tak ramai sangat
ada pak arab & rakyat mesia mcm kami...hehehee...

kami order ::

Yagmoush (Lamb) - ala2 appetizer


Sphagetti & Tuna (my feveret dish.. ;)


Mixed Grill


Shish Tawook Sandwich (bahasa mudah nye sandwich ayam)
makan dengan jeruk timun + sayur pedas


Tomato Fried Chicken (sgt sedap bila makan dgn roti arab)


banyak kan kami makan?hahahahaa
acu kalau pi Al Diafah nie memang le lupa terus diet
memang x hengat dunia nye....muahahahaa

tapi realiti nye, tak abis pun semua makanan tu
yg abis cuma spagheti, mixed grill & fried chicken je
yg lain tu acu bungkus bawa balik
kenyang woooooo....

sementara tggu makanan sampai, acu apa lagi
snap sana..snap sini...dok amik gambaq sorang2
sebab dia dah malas nak layan acu bergambar
hehehee....asal pi makan je mesti nak amik gambar
teruk la Yang nie...hehehheee

suka tengok interior restoran nie
nampak mewah sangat....





abis makan dalam 10.30...
pas bayar terus balik...
ingat kan boley le singgah kedai jual makanan arab bawah nye
tapi dah tutup rupa nye...
tak de rezeki nak beli cookies dia... :(

p/s:: erk..sori le kekawan..acu byk bercerita psl mkn je
sebab acu memang tak de aktiviti menarik
melainkan makan & keje..keje..keje..keje..keje..keje..keje..keje
"SELAGI BELUM TUTUP MATA..KEJE..KEJE.KEJE.."

2 xoxo:

aramis2177 said...

suka hang noo makan makanan arab nih...aku ni haa dh naik jemu.......tingin laa sgt nak makanan kampung/mesia......hang mai laa sini...leh makan puaih2....hbq jaa nak makan makanan arab kaa, turkish kaaa, lebanese kaa....sumer aku leh bawak pi.....hehehhee

@cu SaYaNg said...

wei pn sri,
aku ingt mcm thn dpn if hg x blk lg aku nk p jumpa hg kt sana la..
tp nnt aku tgk dulu mcm mana
ikut kn aku nk p turki next year tp mcm mls ja nk join trip ke turki tu..rhasa mcm nk p jumpa hg