Followers

Mesra Dalam "Kesejukan"

Monday, December 20, 2010

Sabtu lepas 18-12-2010 terlaksana sudah impian
beberapa orang penulis blog yang nak makan ais krim sambil bermesra
walau pun santai tapi tetap meriah...

acu sampai kat ICE ROOM tu hampir pukul 9 malam
yang telah sedia menunggu Kak Ayu, Kakcik Seroja, Kak Azie & Azrul
3 daripada nya ada lah kenalan lama yang dah berkali-kali acu jumpa
kecuali Kak Ayu...kenalan blogger yang baru..
tapi maaf la Kak Ayu dah nak balik baru sempat berbual...

opppss!! lupa pula nak ucap tahniah pada Kakcik & Kak Azie
sebab menang voucher ikan bawal...
eh..kalau "sayang" acu jangan lupa bawa sama ya....hahahahaaa

Tak tahu nak cerita lah...idea tengah kontang
layan je lah gambar-gambar kat bawah nie ya...
gambar-gambar nie semua acu "cilok" daripada web
Abang Dul, Kak Ayu, Kakcik, Abang Zaini, Abang Sham, Azrul
dan hanya beberapa keping saja kepunyaan acu..

Antara blogger yang hadir pada malam tu::


Akhir sekali bergambar kenangan dengan semua yang hadir

Terima kasih yang tidak terhingga pada Dato' & Datin sebab bagi diskaun
pada kami semua malam tu ya...

Tahniah pada Abang Dul atas penganjuran perjumpaan ni
ni kira penutup gathering blogger untuk tahun 2010
semoga panjang umur & ada rezeki untuk kita semua berjumpa lagi di tahun


2011


Nak baca banyak lagi??? klik kat link di bawah ni

[abang dul] http://www.mazidulakmal.com/2010/12/terkini-pertemuan-bloggers-di-ice-room.html

[abang sham ondscene] http://ondscene.my/pengguna/beranika-aiskrim-di-ice-room

[kak ayu] http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/2010/12/sesi-sejuk-dingin-bersama-bang-dul-dan.html

[en.ruslie] http://rusliesophian.blogspot.com/2010/12/bloggers-santai-di-ice-room.html

[azrul] http://azrulhisham.blogspot.com/2010/12/sekitar-pertemuan-blogger-di-ice-room.html

[jard] http://ignorantbrat.blogspot.com/2010/12/blogger-meetup-bersama-mazidul-akmar.html

[kak azie] http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/12/pertemuan-bloggers-di-ice-room-sepintas.html

[kakcik seroja] http://kakciknurseroja.blogspot.com/2010/12/ice-room-nak-tunjuk-gambar-juga-dengan.html

[azmask] http://akulahaquarius.blogspot.com/2010/12/tukang-bikin-havoc-di-ice-room-with-bro.html

[jinkamen] http://worldxplo.blogspot.com/2010/12/bersama-mazidul-geng-ice-room-kd.html


Pada kawan-kawan yang mengambil bahagian untuk contest voucher
ICE ROOM RM100...acu ucapkan selamat berjaya pada semua...





"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

21 xoxo:

fazemy said...

Gambar last tu yg tak tahan tu. haha. Wahhh ada gathering...nampak sgt tak alert..agak jrg masuk blog org lain lately.

echah_syed said...

acu...pic dgn pak jidul tu yg best.kat blog combi pun ada hehe :p

acu cantek la malam tu (*.*)

azmiroy said...

Wow! bestnyer berjumpa sesama bloggers... tahniah kepada panganjur..

azmiroy said...
This comment has been removed by the author.
azmiroy said...

Wow! bestnyer berjumpa sesama bloggers... tahniah kepada panganjur..

azmiroy said...

Wow! bestnyer berjumpa sesama bloggers... tahniah kepada panganjur..

azmiroy said...

Wow! bestnyer berjumpa sesama bloggers... tahniah kepada panganjur..

azmiroy said...

Wow! bestnyer berjumpa sesama bloggers... tahniah kepada panganjur..

azmiroy said...
This comment has been removed by the author.
azmiroy said...

Wow! bestnyer berjumpa sesama bloggers... tahniah kepada panganjur..

azmiroy said...
This comment has been removed by the author.
Eri-chan said...

salam, nak panggil akak ke ke panggil acu sayang ni..ehehe..manja2 gitu nama..

jinkamen said...

Salam...
nanti 2011 ada perjumpaan camnih kita buat siang lak,,leh borak lame
('__')

rusliesophian said...

Salam,

Ada lagi posting terbaru Malu2 Kucing di Ice Room kat rusliesophian.com

@cu SaYaNg said...

fazemy::

hahahaaa....kekonon pos manja la tu...hahhahaaa

@cu SaYaNg said...

kak echah::

acu dah save dah gambar dlm blog akak tu...hehehee..makasih ye kak

oppss!! lawa ke?? idok le lawa...tapi tetap menten comel..hehehe

@cu SaYaNg said...

azmiroy::

erk...nie komen byk kali nie menunjukkan tanda kecewa ke apa??
hehehee

@cu SaYaNg said...

eri_chan::

panggil acu je sayang...hehehe

@cu SaYaNg said...

jinkamen::

if tak ada hal lain insyaAllah wajib join...hehehee

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

seronok jumpa acu comel!

weee~

akuzle said...

wawawawa... besh2 psl acu sebut n kasi backlink pd akak...mwah2 kt dier...