Followers

0306

Thursday, May 7, 2009

Malam tadi abis je movie kat 8 TV
acu pun masuk le tido...
kebetulan perut acu tak brape sihat lately nie
dalam pukul 12.50am tetiba je ada call masuk
acu tgk nombor "0306"
iskh..sapa lak nie???

1st call acu pun jawab...


"Hello.."(sora mamai lagi..)

"Heloo.." (alamak..sora lelaki la..sapa lak nie)

"Hello.."

"Hello.." (dia pun hello lagi..apa nie, nak main2 ke??)

last2 acu putus kan...letih dah nak dok main hello2 nie
lepas tu bunyik lagi...2nd call acu jawab lagi
masih seperti tadi, main hello2..
acu putus kan lagi lepas tu...

bunyi lagiiiiiiii...eeeee....
acu tak jawab...acu reject call
bunyi lagi lepas tuuuuuu...Ya Allah...rasa nak baling je hp tu
acu jawab tapi acu diam...mamat tu je dok helo sorang2
pastu dia putus kan lepas tak de respon
bunyi kali ke-5, acu reject call pastu acu off hp

pagi tadi masa bangun tido, acu pun on le balik hp acu tu...
ada sms dari maxis, 4 missed call dari nombor "0306"
iskh...sapa la nie???
pastu ada lagi satu sms masuk...

"Acu, td cek yg call...dik an!klau bleh tlg jwb"

Hah!!! anak sedara acu rupa nye...ngeh..ngeh..ngeh..
sian nye la anak sedara acu sorang nie...
ampun Dik An..ampun... :-D

acu pun reply sms dia minta maaf...
pastu dia terus call acu balik pagi tadi...

"Assalamualaikum acu..."

"An..sori le...malam tadi acu sakit perut tu yg malas nak jawab phone"

"tak pe..acu, An kat Hong Kong nie. An nak balik Malaysia flight pagi nie
nak minta acu tolong amik..."

"boleh..boleh...no problem..." (rasa bersalah sebenar nye..)

"tapi acu janji jgn bagitau sesapa. An lum bagitau mama lagi nie.."

"orait..."

hehehehee....sian nye anak sedara saya
tu le padah nye bila call time tengah mamai...hehehhehe
sori le An...nanti acu amik An ye...don wori....

6 xoxo:

hysMan.. said...

acu kalu da tidok suma lupaa suma..
bom atom jatoh pon tak dengo...
kekeke...
acu,budak nih umo bape cu??
anak sedara??
umagg aiii,beso giler..??
giler babas ler dapat gi hong kong..study pe??
gempaq siuuutttt!!

LotsOfLove-Pearls said...

hencem nyer..
umo bepa?
status?
ciri2 wanita idaman?


hahaha....

LOL xkan jwb panggilan kalau tdo.
hahhaa..

@cu SaYaNg said...

hysman::
hahaha..betul tu...
anak sedara acu nie,if x salah acu le kan umo dia dlm 23thn kot..
dia bukan study kt hong kong..
dah keje dah pun..dia engineer kapal...kebetulan kapal dia berenti kat hong kong tu sebab dia balik dr sana...

@cu SaYaNg said...

LOL::
encem ye...tgk le tahap kecomelan mak sedara dia lak...hahahaha

umo dia if x salah acu 23thn..(sbnr nye acu lupa..hehehe)
dah putus dgn gf..tgh mencari le tu...kalau ada calon,sila le isi borang ye...

ciri2 wanita idaman,nnt acu tanyakan pd dia ye...hehehee

joegrimjow said...

bedebo je denga misscall

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成
,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛