Followers

Ist - Bah - Mas

Wednesday, June 17, 2009

22-Mei-2009

Hari nie adalah hari ke-8 kami di Turki
pagi nie kami akan check out dari hotel dalam pukul 10pagi
untuk bertolak ke Turki International Airport
hari nie kami akan bertolak balik ke Malaysia

tapi tak semua ahli rombongan balik bersama
3 orang dari ahli rombongan meneruskan perjalanan ke London
5 orang ahli rombongan terpaksa tinggal di Istanbul atas sebab tertentu
termasuk lah wakil dari travel agen
so, cuma 19 orang sahaja yang akan bertolak balik ke Malaysia

yang berbaju biru dalam gambar di bawah nie, tu lah 'ayah' acu..hehehehe







dalam gambar nampak wajah ceria je tapi dalam ati masing2
Allah je yang tau...sedih..risau..macam2 perasaan ada

memandangkan wakil dari travel agen tak dapat balik bersama kami
maka nye tugas sebagai ketua di ambil alih oleh En. Hashim
dan dibantu oleh Kak Tim & Kak Ana...

bergambar kenangan di airport sebelum fly


Good Bye Turki...insyaAllah umur panjang acu sampai lagi...

transit Bahrain dalam 2 jam lepas tu terus kan perjalanan ke Malaysia


23-Mei-2009

Alhamdulillah tepat jam 9pagi waktu Malaysia, kami selamat tiba di KLIA
tapi kami dikejutkan dengan satu berita sedih...

13 xoxo:

nurdaniella said...

salam acu, apakah berita sedih tu?? suspens jer nih..

@cu SaYaNg said...

nurdaniella::

salam kak..nanti acu cite dlm next entry...tunggggguuuuuu

hysMan.. said...

ape cite sad tu acu??
citer la..citer laa...
hehehee..
buwat suspen je baiiii...
hahahaa..
cepat acu...
can't waitin' ni..

@cu SaYaNg said...

hysman::

sabar ye cayang..hehehe
nnt acu cite

cerpelai said...

Otai Acu nampak peramah.. Err.. Ada nampak sifat tegas tapi penyayang kat muka ayah Acu tu jugak.. Kehkehkeh..

Betul ke?

Jake's Daughter said...

Amboi..Suspennya entry..

LotsOfLove-Pearls said...

hye dear..
banyaknya LOL tertinggal issue kt blog u..
tp dun worry..
LOL dh bc dan best menengok pict2..
huhu..pict jejaka2 yg melamar tu ble tahan..?
acu ader sampaikan salam LOL tak..?
ahhaha...

**Suspen..
Nak nunggu n3 next..

kamalnzura said...

suspen nyaaa...
mana nih..
sedih pasaipa piah?

Dj Epoi said...

Dan kini...telah ponk sampai di Malaysia hehehehehhe

Acu ..mana Cenderahati TURKI untuk Gua nih?

LotsOfLove-Pearls said...

tumpang lalu nak tunjuk diri..
hehe..

nurdaniella said...

salam acu, mana pergi nih?? lama tul nak buat n3 citer sedih nih.. apa2 pun harap acu ok.. sila masuk ke blog akak sebab ada tag untuk acu.. hehe..

fealize_eleanoer said...

aku rasa tokei ni da tutup kedai kot

huuuu!

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.