Followers

Cancel Nak Beraya..uwaaaaa...

Tuesday, September 28, 2010

acu dapat surat...tapi bukan la surat CINTA
surat arahan kerja....sob..sob..sob...


surat yang menyatakan acu dilantik menjadi salah seorang
petugas yang akan bertugas sempena konvokesyen bulan depan...
konvokesyen nye bermula 9hb hingga 13hb Oktober..

acu ingat kan tugas nye bermula pada 9hb nie
rupa2 nye petang nie dah start....uwaaaaaaa
tapi petang nie hingga 30hh nie keja nye cuma di opis je

start 2hb hingga 7hb Oktober dah mula berkampung di Dewan
2hb tu ari sabtu...ari sabtu ada lah ari yang banyak open house
uwaaaaaaaaaaaaaaa....acu tak dapat pegi...uhuk..uhuk..uhuk..
sebab keja nye kekadang melarat hingga ke malam...

pada kengkawan jauh yang menjemput acu tu
acu minta maaf ye sebab tak dapat pegi
yang dekat2 insyaAllah acu cuba yang terbaik untuk pegi jugak..


6 xoxo:

Benrauf 2.0 said...

Hehe. Beraya dalam dewan lah acu. Buat open hall.

kakcik said...

Nasib baik dah lepas ke rumah kakcik, kan? Kalu tidak beraya haji sahajalah kita... :)

- zuriey - said...

takpelah nanti dapat extra gaji

@cu SaYaNg said...

Benrauf::

tu la pasal...sedey tak dapat p open house..huhuhu

@cu SaYaNg said...

kakcik::

a'ah kan...kalau tak,beraya haji la kita ye...

@cu SaYaNg said...

-zuriey-::

memang la cuma sedey sebab tak dapat beraya