Followers

Hola...Hola....

Monday, September 20, 2010

Lama nye acu tinggal kan blog acu...
balik kampung seminggu..blog pun cuti seminggu...
bukan tak nak updet terus dari kampung
tapi line tenet kat umah kampung tak clear sangat
berukben hampeh...huhuhu

Alhamdulillah acu selamat sampai ke Teratak Kasih acu
petang sabtu...pukul 3.30 petang...
nasib baik perjalanan lancar je...syukur...

sebenar nye entry nie acu tak nak cerita pasal raya lagi
sebab gambar2 raya semua nye pada anak sedara acu
belum sempat amik lagi....

Malam tadi acu check email...ada 4 email yang menjadi tarikan acu..
nampak tak anak panah yang acu tunjuk kan dalam gambar di bawah nie???

kecik pulak gambar nie...tak nampak ek...
sebenar nye tu email daripada Air Asia...email e-voucher
acu dapat 4 e-voucher yang mana setiap satu nye bernilai MYR200

Makna nye 4 e-voucher so, total acu dapat MYR800...hoyeeeeee...
terus la acu login ke Air Asia dot com...pilih destinasi untuk terbang bulan depan
wah....best gitu....tochee...tochee Air Asia...hahahaaa




6 xoxo:

kakcik said...

Nak ikut Acu terbang boleh? Kakcik pun ada e Voucher yang belum ditebus..hehehe... :)

azmiroy said...

tahniah...
bestnye dapat terbang free..

Nazmi said...

bestnyeeeee!!

mcm mane nak dpt voucher air asia tuh??

@cu SaYaNg said...

kakcik::

tak jadi booking aritu..bulan 10 bz la pulak....huhuhu

@cu SaYaNg said...

azmiroy::

makasih...rezeki bang...hehehehe

@cu SaYaNg said...

nazmi::

kena fly ke mana2 dgn air asia pastu doa kan la agar flight air asia tu delay more than 2hrs...insyaAllah akan menyusul la e-voucher nie...hehehee