Followers

Open House Episode Tiga

Wednesday, September 29, 2010

Lokasi:: Perkarangan Dewan Besar
Tuan Tanah:: Majikan Acu


Hari nie open house majikan acu..bermula jam 12 tengahari..
menu yang di hidang kan antara nye sate, soto, nasi himpit lemang & rendang
tapi acu cuma makan soto & sate je...nak simpan perut untuk open house ke-2
acu ke sana dengan Kak Win & Suria..

abis makan dalam pukul 12.40 kami bergerak ke lokasi kedua pula
masa nak beredar tu artis jemputan baru sampai...
Bienda, Shieda Dangdut & Pyan Cecupak..tak sempat tengok diaorang nyanyi


Lokasi:: Taman Botani, Putrajaya
Tuan Tanah:: Ncoral a.k.a vendor opis

Nie kali ke-3 acu datang ke open house Ncoral nie
seperti 2 tahun yang lepas, lokasi nye masih sama; Taman Botani
berkongsep kan gerai..menu makanan pun hampir sama seperti tahun lepas

ada ayam golek, sate, rojak buah, laksa, bihun sup, nasi arab + kambing golek
nasi putih + gulai kawah, bbq, char kue teow, abc & cendol
...
acu cuma makan rojak buah,, laksa, bbq udang & ayam
tu pun berkongsi dengan Suria...

kami bergerak balik ke opis dalam 2.30..tu pun sebab langit dah mula
menunjuk kan tanda-tanda hujan akan turun...
kalau tak, mau lama lagi lepak situ...



4 xoxo:

erisya nor said...

wahhh meriahnya...baca menu kat sini pun dah rasa kenyang!

diriku said...

waa..byknya mknn..bestnya..

@cu SaYaNg said...

kak erisya::

memang meriah pun kak...
kenyang betul...tu pun acu makan berkongsi dengan kawan acu...

@cu SaYaNg said...

diriku::

banyak makanan makna nye makan banyak gak la...hehehee