Followers

Impian Honeymoon...

Wednesday, September 29, 2010

Tengah dok kemaskini folder gambar dalam pc acu nie
terjumpa folder gambar masa tour acu di Europe tahun 2004
tour yang memakan masa selama 14 hari..
tour yang membawa acu pertama kali ke negara luar
tour yang membawa acu melihat 6 negara di Europe

antara 6 negara yang acu singgah tu acu jatuh cinta dengan Swiss
sampaikan acu sematkan di fikiran acu
yang acu akan kembali semula ke Swiss nie..insyaAllah
acu menjadikan impian ke Swiss nie sebagai destinasi honeymoon acu
insyaAllah....semoga impian nie tercapai hendak nye..amin...

kenapa acu suka Swiss???
emm...sebab acu suka permandangan kat Swiss yang bergunung ganang
gunung yang diselaputi salji...cantik je..

suasana nye terasa nyaman je...
tengok la...kandang lembu pun nampak cantik...
tenang dan mendamai kan je....hehehee

nak shopping kat sana barang pun tak mahal
emm...sebab matawang Swiss lebih rendah daripada mata wang Euro
dan pulak...size untuk acu belambak kat sana...
maklum le ai kan American size...hahahaaa

orang sana pun ensem-ensem je...hehehehee
tapi tak de la sampai acu nak cari jodoh kat sana
tapi kalau dapat orang sana apa salah nye kan??? hehehee

emmm...rindu nye...teringin nye nak ke sana semula
ntah bila ia nya akan tercapai impian berbulan madu nie
hanya Allah yang tau....


6 xoxo:

kakcik said...

Kakcik doakan agar impian Acu itu akan jadi kenyataan. InsyaAllah. :)

DyaNz said...

Saya pon teringin nak pergi sana nak jumpa lelaki hensem Swiss..hehe

@cu SaYaNg said...

kakcik::

amin...tq kak

@cu SaYaNg said...

Dyanz::

hahahaa...boley..boley..ada duit semua boley

erisya nor said...

salaams...semoga tercapai impian acu...dgr citer switzerland digelar syurga dunia...kerana keindahan pemandangannya ..kalau dapat irg sana bagus gak....boleh selalu balik kpg belah sana ;)

@cu SaYaNg said...

kak erisya::

salam kak..amin...
mudah2an ada jodoh org sana ye kak...hehehee