Followers

22 Ramadhan 1431

Wednesday, September 1, 2010

Hari nie acu cuti...
pertama cuti sebab sakit perut
kedua cuti sebab mengagihkan kuih kepada pembeli-pembeli nye
walau pun dalam keadaan perut tak selesa...huhuhu

Selesai agih kuih dalam pukul 12 lebih...
pastu acu amik kesempatan ke Jalan TAR
niat nye cuma satu...nak beli baju raya..
Alhamdulillah dapat gak beli tanpa perlu bersesak-sesak
tapi panas tak hengat nye...uwaaaaaaa
dahaga wei....aduihhhh...

abis membeli acu call MR.EE ajak berbuka
tapi nak kena tunggu almost 5 jam...
tak pe lah...acu lepak je lah memana dulu sementara tunggu MR.EE balik keja
tetiba teringat dengan Kak Azieazah...

Yah...acu ada janji dengan dia malam nie pukul 9 kat BTHO
nak amik sesuatu....hehehheehe
tapi dah alang-alang acu kat KL nie, baik le acu pegi rumah dia
lepas dia balik keja...amik barang tu kat umah dia je...

call Kak Azie...sekali dia cakap barang tu ada kat opis
nak datang amik kat opis pun tak pe...
dengan berpandukan alamat yang Kak Azie SMS
dan guide thru phone...Alhamdulillah sampai juga
kat opis Kak Azie...tak susah mana pun sebenar nye...

nie le barang yang acu nak sangat amik tu...
tengok je dah buat acu terliur tak sabar nak tunggu berbuka..huhuu

Lepas amik kuih tu, acu terus gerak ke Bangsar
lokasi yang menjadi pilihan MR.EE untuk berbuka petang tadi
memandang kan ada beberapa jam lagi nak berbuka
dan nak window shopping pun terasa memenatkan
acu amik keputusan lepak & tido dalam keta...hahahhaaa

dalam pukul 6 MR.EE sampai...time tu acu dah tunggu kat kedai makan dah
lepas order, acu ke Pasar Ramadhan kat Bangsar tu untuk cari dessert
acu order Fish & Chip dan air laici
dan MR.EE order Lamb Chop & jus tembikai

tapi tak abis pun acu makan Fish & Chip tu sebab banyak sangat minum air
separuh je makan pastu minta bungkus kan....
pastu jeng...jeng...jeng...terus le keluarkan kuih tart tadi
sangat sedap....tak rugi beli....tapi rugi beli 3 je...hahhahaa

lepas makan masing-masing bergerak balik ke rumah masing-masing
oh...terasa mau makan lagi tart tu tapi sabar...
dah janji dengan kakak acu nak bawa balik so, sabar ye acu sayang..



13 xoxo:

kakcik said...

Ada harapanlah nampaknya tart tu tak sempat jumpa Syawal ;-)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Besarnya tart dia yerk... tengok je dah terasa sedapnya... tp kalau mcm ni le rupa tart nyer... nampaknya takde la nak letak dalam balang kuih raya... letak dalam belang perut tuan rumah je la... ekekeke

p/s: tokey baju pun terpaksa shopping kat jalan TAR...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hahahaa...tu le psl..risau sgt nie..

@cu SaYaNg said...

VIC::

hahahaa....memang bukan untuk di balang kan pun...

p/s::bukan terpaksa yang tapi dah ada 2 psg...cuma tambah koleksi je lagi

echah_syed said...

acu...combi pun dah booking tart tu tp ambek bulan nov nanti hehe.

lambat lagi huhuhu... :(

@cu SaYaNg said...

kak echah::

wah lambat lagi tu...kalau acu dah tak sabaq dah kak oi...

Benrauf 2.0 said...

busy betul acu kan. selamat hari raya.

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

@cu SaYaNg said...

Benrauf::

bulan posa je bz nye...bulan lain kurang dah...hehehee

Aiza said...

cam best je tart tuh...
slamat ari raya piah...
maaf zahir dan batin...

erisya nor said...

sedapnyerrrr kalau kat rumah akak ni mmg tak dan tunggu syawal...hari2 anak minta "nak rasa jer"...:)

@cu SaYaNg said...

Aiza::

memang best pun...bukan macam lagi dah...hehehheee

sama la..aku pun mnta maaf zahir & batin...selamat ari raya

@cu SaYaNg said...

kak erisya::

kat umah acu yg tak de budak kecik pun dah tggl 1 bekas je lagi...hehehee