Followers

Apa Kata Anda..???

Friday, September 3, 2010

macam nie punye fesyen pun ada ke????
tergamak nye pakai macam nie...
gambar nie acu dapat thru emel...emmm...
samada memang dia pakai macam nie or main-main
or just nak try2 tudung tu...ntah la...no komen...
korang tengok & nilai kan sendiri...



11 xoxo:

kakcik said...

Ish.. kat mana ni??? :(

@cu SaYaNg said...

ntah la kak...dlm emel tak de tulis...cuma peristiwa nie kt Malaysia...detail nye tak di sebut lak

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Hehehehe.... Kat Malaysia Kakcik. Gambar tu dah tersebar dalam fesbuk. Tapi kata org... itu namanya "bukan pakai tudung, cuma balut kepala ngan tudung"

azieazah said...

Bod** punya lah olang....

fazemy said...

Elok je matching tudung dgn baju. Ini agaknya menyahut seeruan Ramdhan unt memakai tudung di bln puasa. Salah konsep. gegegege.

erisya nor said...

hmmm..harap tidak menjadi trend lak di mesia ni...

Aiza said...

ishh..ajaran mana la dia pakai ni...

Nazmi said...

anak sape la ni. isk3.

jauh menyimpang dah ni. sedey2

azmiroy said...

dalam proses nak taubat le tu... he....
anak sapa niiiii

@cu SaYaNg said...

Nazmi::

ntah la..nasib tak nampak muka kalau tak,malu mak & ayah dia...

@cu SaYaNg said...

azmiroy::

hehehee....