Followers

Throwback #11 Aktiviti Tahunan

Wednesday, January 22, 2014

Bercuti ke Bukit Merah merupakan percutian "wajib" keluarga acu
biasa nya pilihan kami ialah pada bulan Disember setiap tahun
maklum lah time tu kan cuti sekolah jadi senang nak berkumpul

Selepas selesai majlis kenduri di rumah mak acu (sabtu 21-12-2013)
petang hari Isnin nya kami bertolak ke Bukit Merah
abang acu booking 4 buah rumah kat Suria Service Apartment

 photo Picture16_zpse84c28ca.jpg
 photo Picture1_zps7254cf40.jpg

Tapi kali nie cuma 3 keluarga + acu + pengantin baru je yang join
keluarga yang lain dah ada komitmen lain
lagi pun ada anak-anak sedara acu yang dah kerja
so, tak dapat nak cuti

Petang Isnin tu kami cuma menghabiskan masa mandi kolam kat apartment tu je
esok nya baru masa bergumbira yang sebenar-benar nye
Yeeayyyy...!!!!



To be continue...



Photobucket

0 xoxo: