Followers

Throwback #7 Merah Nya Mak Ngah

Wednesday, January 15, 2014

Malam nya nikah [sini], siang nya pula bersanding (04-12-2013)
bertempat di Dewan orang ramai kat Bukit Jalil
(still lagi lupa nama apartment tu)

Pengantin memilih untuk pakai English Coat
hensem pula tengok Abg yeh pakai coat... hahahaha

 photo Picture14_zps3eab38b2.jpg

Nediaaaaa ahli rombongan kami... Merah yuuuuuuu

 photo Picture15_zpscd583390.jpg

Cantik kan pakai color merah??? hehehehee

 photo Picture17_zps6773a091.jpg

Suasana sebak seketika masa kakak acu tepung tawar Abg yeh

 photo Picture18_zps31e182fa.jpg

Okay.... lap air mata... makan time...!!!!

 photo Picture19_zps575809be.jpg

Acara biasa selepas makan ialah potong kek

 photo Picture20_zps84b14043.jpg
 photo Picture21_zpsde4f8e75.jpg

Kek yang comel dan sedap :)

Sesi terakhir bergambar beramai-ramai
nie sepatut nya pengantin bergambar dengan sepupu sepapat nya
tapi terselit mak sedara kat celah-celah tu... hahahahaa

 photo Picture22_zpsedda077a.jpg

"..Acu nak ambil kesempatan kat sini
nak ucap Selamat Pengantin Baru pada both of u
(walau pun dah hampir sebulan still consider baru kan??)
semoga Abg yeh menjadi seorang suami yang soleh
dan penyayang, bimbing keluarga ke jalan yang di redhai Allah
semoga Juju menjadi isteri yang solehah dan jaga Abg yeh dengan
sebaik-baik nya.. jaga nama baik suami
dan akhir sekali semoga berbahagia til Jannah
acu sayang korang berdua :).."

 photo Picture23_zps924d8a97.jpg





Photobucket

1 xoxo:

JunAina said...

Tahniah buat pengantin...tahniah juga buat Acu sebab terima ahli keluarga baru.