Followers

Pasang Lagi Satu???

Thursday, March 12, 2009

Tak sangka ek...dalam diam2 Salih Yaacob nak "pasang" satu lagi..hehehe
dengar cite nye nak kawin dgn anak Tan Sri...huh..bukan calang2 orang tu
muda lagi le...around 29thn...
umo Salih nie if tak salah acu 48thn kot...

Kalau betul Salih kawin dengan anak Tan Sri tu, mean Salih dah ada 4 isteri le...
uish...dahsyat tu....hehhehehee
apa yg acu baca dalam paper ahad lepas, pompuan tu
ada lah anak tunggal Tan Sri tu..
pompuan tu pun seorang usahawan...ada byk cawangan
restoran kat beberapa negeri...masyukkkkkkkkkkkk....hehehehee

permulaan perkenalan diaorang nie bermula
masa Salih on air kat radio Sinar
pompuan ni salah sorang pendengar Sinar...
dia sangat suka celoteh Salih kat Sinar Pagi
disebabkan minat, dia call stesen radio tu untuk borak...
tak sangka lak diaorang sempat tukar2 no phone
pastu terus jumpa pastu terus luahkan hasrat nak kawin...

macam tu le cite nye.....
ada sesapa yg mempunyai hasrat murni mcm Salih tu?
hehehehehee....

15 xoxo:

sakurasa 2 said...
This comment has been removed by the author.
sakurasa 2 said...

Acu sayang,
ooo nampakanya kuota Salih dah penuh he he he

@cu SaYaNg said...

sakurasa::
hahaha...tau x pe...
dah x leh kacau daun dah
hahahaha...

fazemy said...

Dasayat gak pakcik saleh ni kan. dia pakai ilmu kot. klw tak tak kanlah sng2 tambah cawangn. dia bkn kaya pun. peliks. untung badanler bini ramai..smua menanggung beres. wau!

@cu SaYaNg said...

emm...
psl ada ilmu ke x tu nmpk gaya mcm ada la kot..sbb tu aman damai je bini2 dia
tp bab kaya ke x tu acu x sure lak..acu penah dgr,ada yg kata dia ada ferrari...so,if betul ferrari pakcik salih nie wujud mean dia seorang yg kaya le...so,mmg le dia layak ada byk isteri tu..hehehe

ujie said...

weh..ko ni acu..da mcm melodi..PANASSSS..hehehe..layannnn....

Encik Cerpelai said...

Kalau dia boleh membahagikan masa dan nafkah dengan baik, biar laa..
Takde salahnya pun dalam agama..
Kehkehkeh..

Gua ingat dia ni pakai pemanis laa..

@cu SaYaNg said...

ya betul...x dak sapa pedulik
if dia boleh berlaku adil..bagus la kalau mcm tu

acu rasa dia pakai pelaris la encik cerpelai..hehehe

nurdaniella said...

salam acu, dah 4 'erk?? bukan 3 ker?? bila dia kawin yang ke 3 tu??

@cu SaYaNg said...

yg ke3 dh lama dia kawin
yg ke4 nie dgr cite bln 3 nie
x tau le betul or just gossip je

amirul said...

Salam acu,
Setuju ngan kengkawan lain arrr... mungkin ada pakai ilmu kut? kihkihkih...

IdzaRis79 said...

acu...
dia nak cukupkan kouta...

takpa,janji bahagia!!

ujie said...

he3..korang x baik tabur fitnah tau..he3..

@cu SaYaNg said...

amirul::
hahaha...iye kot..
so,bro amirul x nk try ke ilmu dia tu?hehehehe


IdzaRis79::
ye la tu kot..dh cukup lps nie x yah pening2 lg dh...hehehehe


ujie::
ntah le ujie oi...tu gossip dlm paper yg acu baca ahad lps

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.