Followers

Mat Ganu

Thursday, March 5, 2009

"tot..tot..tot..tot..eh..mana ada bunyi sms mcm tu...bla..bla.."(tone ipin & upin)

uiks sapa lak sms pagi2 buta nie...pukul 7 lebih dah ada sms masuk
emm...ingat kan ada kengkawan yang nak minta tolong

"nak datang KL tak ari nie?" <--(semalam le nie..)
"ada apa?"

"saje je.."

"tengok lah dulu mcm mana..if tak kena stayback boley la...nak blanje ke?"

"mat & wife dia ada kat sini..dia la blanje...hehehe"

"oo..ok. nanti petang aku call.."

"ok.."

rupa nye sms dr si dia...
nak ajak ke KL sebab kawan kami, mat dari Terengganu baru sampai pagi semalam


jadi nye lepas keje petang semalam acu terus le ke KL
jumpa dia...pastu kawan dia datang amik kami
balik ke hotel dia menginap dulu untuk tunggu wife dia balik



sebenar nye tujuan datang ke KL nie
sebab wife dia ada kursus...pastu mat nak amik keta baru dia
emmm...apa keta nye kena tunggu petang nie
sebab pagi nie baru si mat nie nak pi amik dgn ditemani si dia

nanti petang mat ajak teman kan diaorang jalan2 ke Ikea
wife dia teringin sangat nak ke sana
so, petang nie acu kena amik wife dia yg kebetulan
berkursus dekat je dgn opis acu nie

semalam bawa diaorg ke OU sebab mat nak cari jaket
tapi tak jumpa yg berkenan...
ari nie si dia cuti utk teman kan mat urus kan hal2 nye...
petang nanti i'Allah acu jumpa diaorang...
pastu terus ke Ikea....

emmm....i love IKEA...

9 xoxo:

fazemy said...

Ikea tgh sales ni acu. Saya suka g Ikea tu. Konon tujuan nk tgk2 je..smbil bawak beg kuning. Smpai kat hujung kena charge gak 2rat paling kurg. nak tgk2 punya psl. Ahaha.

Nanti nak g beli tong sampah ikea yg rega RM10 tuh. Aritu nak beli tp tggl kaler krim ngn merah je. nak warna pink. Hu

@cu SaYaNg said...

ha..ye ke?!!
wah..best nye...
tak sabar nak p petang nie

Dj Epoi said...

Acu bawak duit Lebih ckit!!!!

Nanti Gua nak Kirim......Kerusi yang tgh testing ngn mesin tuh!!!!
Carikan eik? hahahahahahha

@cu SaYaNg said...

muahahaa...
acu fobia aaa nk dok atas krusi tu
agak2 patah x if acu duduk ek
brape berat ek dia leh tampung
hehheehe

echah_syed said...

yg t-shirt putih tu ehem ehem acu ekk :)

combi tak pernah gi ikea sbb kat sabah blom ade ikea lagik.

tapi selalu dgr kengkawan kat blog gi ikea..jeles jeles :(

hysMan.. said...

wah acu berbaju kurung..
manis seyyy...
lagi2 dok dekat2 camtu,menyebabkan org kampung tertanya2..si 'die' ke tu cu???
Acu yg baju puteh ke biru cu??
2-2 berbelang beb...
wakakakaaaa...
aikkkkkk....:p

@cu SaYaNg said...

echah::
yg putih tu kwn acu le
dia le yg nama mat tu


hysman::
hahahha...
bj putih tu mat kwn acu la..
tekaan kurang tepat...hehehehe

aramis2177 said...

lalingku piah,
waaa...mat & wife ada sana kaa!llama gila aku xjumpa rahmat nih!!!!!!huhuhu..tingat plak zaman2/kenangan kat KMK dulu.....kan aku sekelas ngan dia....dah berisi dia noo!nanti sampaikan salam aku kat dia & wife dia naaa.....and si 'dia' pung!hehehhehhehee

@cu SaYaNg said...

yo mommy...
a'ah..pg semlm diaorg smp..
i'Allah ptg nie aku jumpa diaorg aku smp kan salam hang nooo...hehehe