Followers

Rasukan Ablasa

Tuesday, March 3, 2009

Korang dah tengok ke cite Rasukan Ablasa??
emm...acu dah tengok semalam...tengok sorang2..
sebab apa tengok sorang???mana dia???
cite nye begini...

semalam acu cuti...ada hal sikit acu nak urus kan
maka nye seawal pukul 10.30 acu gerak KL
niat asal nak gerak awal tapi takut tersangkut dalam jam
dan Alhamdulillah memang jalan dah lengang time tu
setel urusan semua nye dalam pukul 1 lebih..

ingat kan nak le lunch dengan dia...
tapi memandang kan time tu dah hampir separuh time rehat dia
maka kami amik keputusan nak jumpa petang lepas dia abis keje

so, sementara nak tunggu dia abis keje pukul 4.30 nie
acu pun bergerak lah menuju ke Midvalley...
memula ingat nak jalan2 je...tapi acu nie bahaya sikit
if jalan2 window shopping nie pasti akan terbeli gak barang nanti
jadi nye daripada acu buang duit beli barang2 yg tak dirancang nie
baik le acu p tengok wayang...

masa dok beratur tu dok belek le screen tv dia tu showtime yg terdekat
time tu dah pukul 1.45...emm...show yg 1.45 nye dah lepas la nie
paling hampir ialah pukul 2...
pukul 2 nye cite yg nampak best hanya Slumdog Millionare
tapi screen dah menunjukkan warna kuning...mean selling fast
uish...sempat ke nie...????

bila sampai turn acu, alamak tinggal 2 barisan kat depan screen je lagi
iskh...tak kan nak mendongak lak tengok cite tu...tak layan la
nak tengok cite Street Fighter baru je tengok malam semalam nye dengan dia
nak tengok cite geng pukul 3.15 la pulak...iskh...cite apa nie???

last2 acu pun beli le tiket untuk cite Rasukan Ablasa nie...
tengok promo kat tv cam menarik...
masa acu beli tu baru ada 5 org penonton termasuk acu...
emm...kurang sambutan...



show mula pukul 3...kata cashier tu cite nie abis pukul 4.20
so, ok lah kan...dia abis keje 4.30
nanti abis show acu terus le p opis dia
sementara nak tunggu pukul 3 tu acu lepak minum kat McD situ
dalam 2.45 acu pun masuk le ke panggung...
awal gile kan...hehehehehee

masa acu masuk tu, cuma satu couple je yg ada dalam tu
sibuk dok beromen...huh
dah la si pompuan nye bertudung...tak malu betul
pilih tempat duduk dekat dgn tangga masuk lak tu
emm...ntah la...

dah nak pukul 3 nie...mana penonton2 lain???
tengok le panggung...kosong je



rupa2 nye memang orang tak ramai pun tgk cite nie
rasa nye dalam 20 lebih kot penonton nye...ntah le tak kira lak
tapi memang sikit la penonton yg ada dlm tu
iskh...mcm mana la jalan cite nye nie...?
nape la tak ramai orang nonton cite nie...?
seram ke cite nie...?
best ke cite nie...?
macam2 ada dalam kepala nie...

nie antara pelakon utama dalam cite nie


selepas 1 jam lebih menonton cite nie...
keputusan nye...huh...TAK BEST!!!!
tak seram...tak syok...semua nye tak...
macam ada lagi je sambungan nye
sebab ending cam ala2 tergantung gitu...

korang tak pi tengok pun tak pe...tak rugi pun
ntah le....tapi terpulang pada selera atau pendapat masing2 la kan
nie cuma pendapat acu...
rasa menyesal pun ada gak tengok cite nie...
sangat2 tak best...

abis je cite, acu call dia terus gerak amik dia kat opis
pastu kami jalan2....makan2...teman dia shopping2 pastu balik...

13 xoxo:

hysMan.. said...

Wattzzuuppp Acu..
Hehee..kesian die gi tgk sorang2 ye..

tegok gezek iklan kat tv je da tau tak sedap acu..:p
nampak hantunya pon tak real mcm kompiter edit je..
mmg tak terlintas dlm kepale nak tgk..hahaa..
movie ni harapkan paras rupa para pelakon je utk tarik penonton..hasilnya,down jugak..
hmm... :(

acu street fighter best tak??
nape tak tgk GENG..acu da tgk blum???gempaq giller..hahaaaa...

@cu SaYaNg said...

mmg tak best pun..menyesal siot..
emm..ntah apa2 je antu nye
langsung x takut..acu & penonton lain siap ketawa2 lg dlm tu..hahaha

lum tgk lg aaa GENG tu...tu la semlm ingt nk tgk tp sbb GENG tu abis lmbt...nnt terlambat lak nk p opis cik abg...tu yg x jd nk tgk GENG...

emm..street fighter not bad..suka lakonan kristen kurk (eh..btl ke acu eja..hantam je la labu..hehehe)
best gak le...enjoy d kungfu

fealize_eleanoer said...

ok2...

nnt aku x gi tgk..

wakakakaka!

@cu SaYaNg said...

hahahaha...
bagus2..gut girl...hehehhee

hysMan.. said...

sokonglah produk tempatan...
wakakakakakaaaaa.....
:p

Dj Epoi said...

Okes!!! Noted...

Hari Tuh Gua layanzzzzzz Citer yang Apek Senario & Nabil berlakon pon tak best gak.....

Mutu filem kita boleh dikatakan semuannya kureng ler Beb!!! bukan nak mengata,,,,,,rasanya macam ambik loan dan buat filem jer kot? filem hamncoooooor....

P/S pasal felem tuh tak best....tajuk ponk Gua lupa beb!!!

amirul said...

Salam acu,
Dah tahu xramai nengok... still beli tiketnye buat pe? Baik buat bende lain yg lebih faedah? kuing3x

P/s: aku lagi le... citer ape pun layan... bila org tanye...buat bodo je...hahaha

azreen said...

pya...lain kali jgn buang duit nengok citer m'sia yg cenggitu....mmg tak best ko...tunggu dia kuar kat tv je.... :-)

Linda Latip said...

maknenye klu org yg naruh hrpn tnggi cite ni best pastu g tgk, akn kuar wayang mcm kena rasuk la kemarahan sbb rupenye indah khabar dr rupe...kui kui kui

@cu SaYaNg said...

hysman::
camne nak sokong if produk tempatan mcm hampeh...huhuhu


DJ Epoi::
tu cite Sifu & Tongga..x best gak ke?huh..nasib baik acu x p tgk..


amirul::
i've no choice masa tu...cite tu je yg ada...layan gak le...tp hampeh...


azreen::
tu la tu...lps nie kena pk byk kali if nk tgk cite mesia nie


linda latip::
ya betullllll....tapi nasib baik aku x kena rasuk...hahahahaa

fazemy said...

Tak best erk Acu. Tgk promo diorg pun cam tak best. Tak teruja pun nak tgk. Huk huk. Tunggu raya nnti confirm kluar TV.

Inetenetku problem-harap maklum-;-)

@cu SaYaNg said...

mmmg tak best...kalu dah tak laku camtu kompem la raya nie kuar kat tv dah

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優