Followers

Thanks God It's Friday's...

Tuesday, March 3, 2009

yeah...dah lama tak makan kat TGI Friday's.. ;-)
maka nye jumaat yg lps acu & dia ke TGI kat Life Center
apa nak makan ye...???emm...

dia seperti biasa akan order lamb steak...


dan air nye......


nama air nie top shelf long island tea...huh..panjang betul...
kata waiter tu air nie sesuai utk org yg susah nak tido
ntah betul ntah tidak...hanya waiter tu je yg tau...

acu lak pk punye pk last2 acu amik yg menu set nye...
utk appetizer acu pilih nie



Fried Mac & Cheese...nyum..nyum...
bende alah nie sbnr nye makaroni yg dicampur dgn creamy cheese
pastu digoreng...di makan panas2...huh...lazat nye...

main corse nye acu pilih nie lak


nie nama nye sizzling chicken & cheese..
cheese lagi...hehehehee...
sebenar nye acu memang seorang yg gemar kan cheese....cheezy woman... :-D
sbb tu le badan tu tak hengat nye...kembang semacam je...hahahaha

bab minum...acu sangat suka air stroberi...


nama air nie strawbery suprise...suprise tak korang tengok???
hahahhahaa...acu tak rase suprise langsung...kih..kih..kih...

untuk dessert....yg nie jadi pilihan kami


acu sangat suka cookies tu...jadi kami pun order la cookies N cream nie
seketul ais krim di apit dgn 2 keping cookies...sedap nye cookies tu...

puas ati dapat makan semua tu...yezzzzzzzzzzzzaaaaaa...tq dear...

14 xoxo:

nurdaniella said...

acu sayang, ishh... jeles betul la tengok semua tu.. bila acu nak belanja akak pulak??

@cu SaYaNg said...

kak daniel kena dtg kl le baru leh blanje mcm tu...hehehhee

hysMan.. said...

Salam acu..

Sodap ooo...
acu tak sarapan lagi nih..
tengok pic tak boleh handle..
lapoooooorrr ar....
hehe...

ehemmm2...sape gerangan si 'die' tu acu???terlepas pandang ler..
asal tak tunjuk pic 'die' tu???
hehehehehehehehehhhhhhh...
:p

sakurasa 2 said...

acu sayang bestnya
akak kat cni rasa lapar la....

@cu SaYaNg said...

hysman::
hahaha...jemput makan jemput makan...hehehhee...mai sini nanti i'Allah acu belanja...

gerangan si dia ek...kawan merangkap sahabat merangkap boifren..hehhehee...belum merangkap suami je lg...doa kan utk kami ye...

gambar?emm..dia x nak expose.sbb tu asal ada je muka dia acu kena blur kan...low profile le konon nye...poyo..hahhahaa


sakurasa::
ala...sian nye dia...lapar ye...mai sini jom kita p makan sama..hehehehe

fealize_eleanoer said...

aisehhhh...

sedapnye wehhhh...

blurrrpppp!!!

@cu SaYaNg said...

muahahaa...mmg sedap & terlalu mengenyang kan...if ko nak tau aku cuma mkn seketul je chic sizzling tu...2 ketul fried cheese & selapis cookies...yg lain tu??huh...semua dia telan...hahahhaa...

Yus Yusuf said...

Biasa dengar TGI Friday ni tapi kat tempat gua rasanya takde kot..

Sedap ke sis?..
Rasa dia ada rasa cam makanan tak?..
Kehkehkeh..

@cu SaYaNg said...

lu nye tmpt kt ne bro?

dtg aaaa kl...nnt tau le rasa makanan ke tak...hehehehe

Yus Yusuf said...

Tak laa jauh mana pun..
Klang je sis.. Tapi gua buta jalan laa..!!
Pernah sekali gua nak pergi Jalan Pahang buleh tersesat sampai Highway mana ntah..!! Adeihh..!!

@cu SaYaNg said...

cet!
ingt kn jauh bebenor...apo la
naik je la komuter dr klang tu.
turun kt midvalley
di midvalley pun ada tgi fridays nie...x yah susah2 risau nk sesat..

amirul said...

Salam acu,
Wah! sedap2 belaka makanannya... duit pun sedap2 nya kene kuar...kih3x

azreen said...

mak ai terliur aku nengok makanan2 itewww......laparrrrrr.....rasa cam nak makan org je nih...hahahahahhahaha

@cu SaYaNg said...

amirul::
ala apa la sgt nk berkira psal duit if nk makan sedap...duit boley di cari....yg penting kita puas...hehehee


azreen::
wei...kat aussie kan ada bende2 nie semua...mkn je la di sana...hehehee