Followers

Kalau Lah Begini...

Wednesday, May 12, 2010

Kalau la amalan security checking kat airpot macam nie

atau macam nie...

atau pun macam nie...

mungkin akan berlaku macam nie...

atau mungkin ini...

atau pun mungkin ini...

pasti juga akan wujud iklan sebegini...


iskh...tak dapat acu bayang kan kalau betul2 berlaku...
CONFIRM acu tak travel ke mana2 dah...uwaaaaaaaaaaa

tapi ada bagus nye kalau jadi macam tu sebab
acu pasti akan...




p/s:: heheheee...sekadar hiburan semata-mata.. ;-)



7 xoxo:

SYAbAR said...

Bior bonar kau ni dik.... Malu Ah!!!!

LotsOfLove-Pearls said...

erk..
kalau mcm nie, adeh.. malu.. malu..

hahaha..

lambat lagilah LOL balik Sabah..
hahaha..

azieazah said...

Adehh dehh.. tolonglahh..!

Melor said...

dat time porn vid no longer in demand ....hahah,those perverted will hang out at airport!

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Asal kata nak naik kapal terbang je kena diet sebulan...

Yatie said...

acu nape blog acu makin meletup nie..makin cantik dan padat citer..huaaaa buatkan 1 bole???

Yatie said...

acu nape blog acu makin meletup nie..makin cantik dan padat citer..huaaaa buatkan 1 bole???