Followers

Hak Milik Mutlak...

Tuesday, May 18, 2010

setelah baca entry kak azie yang lepas
acu rasa tertarik nak meniru...hehehehe
dengan bantuan kawan acu..
maka terhasil lah watermark seperti di bawah nie...
simple but nice and yg penting acu suka....

kalau pompuan yg jenis gile glemer...memang macam nie
suka nak expose kan muka sendiri..ahaks


10 xoxo:

Melor said...

wow!biarlah beb,kite punye tempat kan..heheh,btw nice pink shirt..sejuk jer mata tgok ko pakai..

kakcikseroja said...

ni yang jelez ni.. cemana naak buat ek??? (^_^)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

ermmm... vic pun jeles jugak.... tolong ajar sekali lagi... tehehehe (permintaan org pemalas nak cari sendiri)

@cu SaYaNg said...

melor::

siot aaa ko...muahahaa

@cu SaYaNg said...

kakcik::

kalau ada kengkawan kt opis yg mahir photoshop mnta je tlg..

atau nak acu tolong?

@cu SaYaNg said...

VIC::

nie guna adobe photoshop..
teknik tindih gmbr pastu kasi dia effect sikit2...

fazemy said...

menarik. klw org curik gmbr confirm menyesal dibayangi wajah Acu. hihihi

@cu SaYaNg said...

Fazemy::

hahahaa...org kedekut mcm tu la..x nak org lain copy..hahahaa

azieazah said...

Memang tujuan watermark tu untuk mengelakkan gambar kita dicopy dan digunakan untuk perkara2 yang salah..

tahniah ACU... cute!

azieazah said...

Sebenarnya kat ofis Kak Azie boleh jer buat sendirik dgn Photoshop tp sebab Kak Azie tak creative, Kak Azie beli design dari orang. Yang pertama tu Kak Azie beli takda yg trans..

skang Kak Azie beli 2nd design lak, include dgn yg transparents sekali.

ACU pun leh buat same design tu, tp save jadikan transparents, so kalu boh direct on your face pun still leh nampak muka.. gitulah kira-kiranya...