Followers

Bayou

Friday, May 21, 2010

Malam tadi acu keluar dinner dengan Abang Yeh (anak sedara acu)
kat Alamanda Putrajaya...
niat asal nak mencuba kat Little Taiwan
tapi bila tengok Little Taiwan di Alamanda hanya menjual variasi air je
terpaksa le batal kan hasrat nak makan kat situ

masa lalu kat depan Information Kaunter Alamanda
Abang Yeh ternampak le pamplet tentang restoran Bayou nie
nampak menarik...so, kami pun cari le restoran tu

kedudukan nye berhampiran dengan Big Apple Donut
tidak lah menyukar kan kami untuk mencari...
memula tengok...erk...tak de orang..ada satu couple je tengah makan
dah risau nie...takut makanan tak sedap...

tapi kami masuk juga...sebab nak try juga
kalau tak try tak tau kan...
tengok menu..banyak juga pilihan makanan nye
restoran nie baru setahun dibuka...

antara yang kami cuba malam tadi

Macho Chicken (macho ke???)

Steak Sandwich

Hawaian Smoothies & Fruitty Smoothies

sempena ulang tahun pertama Bayou ada promosi
pembelian RM30 ke atas dapat Fettucini Seafood nie percuma

kesimpulan nye:: not bad makanan kat sini...boleh datang lagi lepas nie


4 xoxo:

kakcikseroja said...

Macho chicken tu macam chicken chop ke??

azieazah said...

Jom kita pi ramai-ramai, nak? :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

lebih kurang sama le dgn chicken chop

@cu SaYaNg said...

azieazah::

kak azie,acu on je..