Followers

Open House Episode Empat

Friday, October 1, 2010

Lokasi :: Puchong
Tuan Tanah:: Mommy Farah - my BFF


Malam tadi lepas maghrib acu terus bergerak ke Puchong dari opis
acu berjanji dengan Ummeh Linda untuk jemputan makan oleh Mommy Farah
sampai kat rumah Mommy dalam pukul 8malam..

dah lama sebenar nye nak jumpa Mommy..
since dia balik dari Jeddah acu belum sempat lagi berjumpa dengan dia
tapi malam tadi cuma dia 3 beranak je yang ada kat rumah
2 lagi anak nye ikut nenek nye balik ke kampung

Mommy masak kan kue teow goreng & cekodok jagung
Ummeh Linda pulak bekal kan chicken wing..
acu??? datang bawa perut je...hehehehee

lepas makan...lepak2 berbual sambil melayan anak2 diaorang
rindu sangat dengan diaorang....rasa tak puas jumpa semalam
hopefully lepas nie, ada rezeki kita untuk berjumpa lagi...



6 xoxo:

diriku said...

he2..byknya open house..best la camtu..

aramis2177 said...

huhuhu..makasih darling sebab mai jenguk aku! hopefully hang xserik noo mai makan masakan aku lagi! :p

Artech said...

Salam,maaf mengganggu,saya masih baru lagi kat blog sebegini. Jadi,sudi x awak follow saya kat blog saya,iaitu media-seeker.com ,saya follow awak...nanti senanglah saya tgk blog awak....ok?

Terima Kasih.

@cu SaYaNg said...

diriku::

best kalau dapat pegi
tapi rasa tak best bila tak leh pegi...sedih je sebab hampa kan jemputan orang....huhuhu

@cu SaYaNg said...

mommy::

no hal lah....erk...bila nk jemput p lagi??? hehehheee

@cu SaYaNg said...

Artech::

ok dear...no prob..
anyway, tq sebab sudi folo ya...