Followers

9sat10sun Sepang Circuit

Monday, June 11, 2012

Super GT adalah acara yang wajib dicatatkan
dalam kalendar acu setiap tahun
tahun nie acu bawa 2 orang anak sedara acu; Abang Yeh dan Habib
diaorang berdua nie pertama kali ke Super GT

Photobucket

Jom layan gambar-gambar sekitar SIC semalam

Antara kereta yang dipamerkan

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pukul 12.30 tengahari kami turun ke Pit Walkabout

Photobucket

Nie lah peluang untuk penonton melihat dengan lebih dekat
team-team pilihan mereka dan...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

GT Chicks yang comel dan seksi

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Cukuplah tayang yang tu je....tak boleh tempek banyak-banyak :)

Tak lupa juga peluang untuk masuk ke track racing

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Masa jalan-jalan kat belakang pit terjumpa pula pakcik Keiichi Tsuchiya
nak tau siapa dia boleh klik kat [sini]

Photobucket

Souvenir punya pasal sanggup mengaku jadi penyokong Team ARTA
sekelip mata kami semua "bersalin" kulit...hahahahaaaa

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Memang rezeki budak berdua nie lah...
jarang team Super GT nak bagi shirt tapi murah lagi rezeki acu
sebab dapat macam-macam dari team ARTA nie..hehehe

Owh..ternampak EE sedang bertugas :)

Photobucket

Perlumbaan tamat dalam jam 6.30 petang
kemenangan GT500 berpihak pada team Weider HSV-010
tempat kedua team ZENT CERUMO SC430
dan ketiga team ENEOS SUSTINA SC430

Photobucket

Hasil seharian berpanas di SIC semalam

Photobucket

Bukan gelang tu tau tapi belang di lengan gebu acu itu ;)





Photobucket

12 xoxo:

kasihibu said...

memnag betul betul terbakar tu, berbelang2 tangan acu ;p
opsss patutlah diorang pakai baju nampak putat ;p

@cu SaYaNg said...

kasihibu::

nasib acu pakai inner tu...kira sikit je terbakar nye.. :)

Ati Masrif said...

seronok jamu mato..

dah agak dah mesti fanassss :)

makchaq said...

Makchaq lemah semangat, tak boleh pi tengok ni..

ada sekali tu, lepas bayar tol terkedek2 kreta makchaq.. tiba2 vroooom..vrooom... melatah makchaq terus himpit kiri berenti..
tengok2 ada dalam 10 biji ferrari, porsche & lamboghini pecut sebelah .. kuatnya bunyi.. terkejut sungguh makchaq

JunAina said...

Berbelang pun tak apa asal puas hati ye Acu.

Kalau dapat sebijik kereta cam tu...berdesubbb...

[PCL] said...

berbelang kulit ...puas mcm org pi mancing gak..haha.

@cu SaYaNg said...

kak Ati::

a'ah..memang panas pun

@cu SaYaNg said...

makchaq::

makchaq melatah ka???
bahaya drive kalau melatah
takut terkejut bila kena hon

hati2 tau makchaq

@cu SaYaNg said...

kak Junaina::

lebih puas ati bila tengok anak2 sedara acu seronok :)

@cu SaYaNg said...

PCL::

hahahaa...kepuasan yg sama nikmat nya :)

Afasz said...

mak aiiiii terbakar abis ni......

patut wat corak polkadot ...hehhehe

@cu SaYaNg said...

Afasz::

a'ah...panas berdengung :)