Followers

Jom Kurus

Friday, June 15, 2012

Mata ternampak link blog Kevin Zahri [sini]
hati tertarik nak join

Photobucket

Wow!!! Percuma?????

Macam mana nak join????

Apa syarat-syarat nya?????

Hah!! Jom kita tengok apa syarat-syarat nya ya

Photobucket

1) Mesti mempunyai blog yang aktif - DONE!!

2) kenapa anda ingin join seminar ini

Semesti nya lah sebab nak kurus!!!!
acu nak balik berat badan acu yang dulu..huhuhu

Tengok gambar acu 10 tahun yang lalu
sori kelabu asap sebab amik guna hp dan gambar dalam frame

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Beza dengan acu sekarang di tahun 2012

Photobucket

nampak sangat acu nie menjadi "penternak" lemak yang berjaya!

Dah pelbagai produk acu cuba tapi semua nye hampeh
turun nye sikit lepas tu naik nye berkali ganda melampau
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Budak "comel" macam acu nie selalu dijadikan bahan usikan
kadang-kadang acu "kebal" dengan usikan orang
tapi nama pun manusia yang semesti nya punya hati dan perasaan
ada masa tak banyak sikit pun pasti terguris juga
cuma acu pendam kan saja...tu yang terbaik pun kan??

Jadi acu mengharap kan "magic" hasil dari Seminar Jom Kurus nie
acu selalu juga baca kisah kejayaan orang yang berjaya turun kan
berat badan dalam blog Kevin Zahri nie
setiap kali baca, acu tanam kan azam yang satu hari nanti
acu pun boleh berjaya macam mereka semua

Mungkin seminar nie pembuka langkah untuk acu
siapa tahu kan????


3) Kenapa rasanya ramai yang mengalami masalah berat badan berlebihan?

Cara hidup yang tidak sihat menjadikan seseorang tu mengalami
masalah berat badan berlebihan

Sudah lah pemakanan pun tidak seimbang lepas tu
senaman langsung tak buat ditambah pula kalau kerja office
yang hanya duduk depan PC tak bergerak ke mana-mana...
badan yang ringan pun lama-lama
boleh jadi berat...lemak yang sikit lama-lama jadi menimbun

4) Include logo Jom Kurus dalam blog post tersebut.

Photobucket


5) Dalam Blog post tersebut di wajibkan ada ayat dan link seperti di bawah :
(syarat nie kena rujuk kat blog Puanbee [sini] )

“Projek SEMINAR JOM KURUS percuma untuk blogger di anjurkan dengan kerjasama puanbeedotcom , kevinzahri dan Prince Court Medical Centre


So, semua syarat-syarat dah acu penuhi
hopefully acu dapat la join 40 orang yang bertuah tu
wish me luck ya!!!




Photobucket

15 xoxo:

kakcik said...

Mak doakan Acu berjaya menyertainya. Kalau berjaya, boleh kongsikan dengan mak tip-tipnya nangti. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

InsyaAllah..terima kasih mak (*hug*)

gadisBunga said...

macam nak join tapi maluuuuu.... :D

Azian Elias said...

good luck.

akak pun naik risau ni. badan makin naik. senin ni baru nak sambung balik marie france.. entah boleh lagi turun ke ntah tidak..

JunAina said...

Acu...ala gitu2 comel apa. Biasanya org yang bersaiz besar ada keistimewaan tersendiri yg tiada pada org yang bersaiz biasa. Kebiasaanya mereka ni very2 friendly.

Pssttt...akak dulu bam-bam gak. Tak caya nanti akak tayang2 gambau lama...ehehehe...

Papa Mifz said...

semoga berjaya yer acu...amin...:)

Afasz said...

good luck kak acu ..... :D

Bitt (doubleIS) said...

good luck acu...yg penting acu semangat nak kurus.. ;)

@cu SaYaNg said...

GB::

nape nak malu??
jom la join :)

@cu SaYaNg said...

Kak Azian::

terima kasih kak
insyaAllah akak boleh :)

@cu SaYaNg said...

kak JunAina::

uiks...ye ke akak bam bam???
apa rahsia akak leh kurus cam sekarang???

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

terima kasih papa :)

@cu SaYaNg said...

Afasz::

thanks sayang :)

@cu SaYaNg said...

Bitt (double S)::

harap2 tu bukan hangat2 taik ayam le..hehehehee

makchaq said...

Usaha tangga kejayaan..
gambate.. gambate..chaiyok.. chaiyok..

Tapi jangan sampai kurus sangat nanti nampak macam sakit pulak, ramai kat opis makchaq bila kurus nak lagi kurus, last2 nampak macam orang sakit/makan hati..

Kurus sikit ok la..