Followers

Maaf Kawan-Kawan

Wednesday, June 6, 2012

Quick update

Acu mohon maaf ye kawan-kawan semua..tak sempat nak blog walking
Lately nie acu kebizian sikit

Sempat jengah blog pagi-pagi sebelum start keje je..tapi tak sempat nak tinggal kan jejak tu pun tak semua blog..mana yg sempat klik je

InsyaAllah lepas habis "musim bizi" nie nanti acu singgah semua blog kawan-kawan :)


~daRLiNg pYa~
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

14 xoxo:

kakcik said...

Tak apa... dahulukan yang wajib. :)

Ati Masrif said...

selamat berbizi..

kak ati baru nak aktif balik...kununnya..hik3

Azian Elias said...

bizi betul ye awak..

gadisBunga said...

no problem at all la acu... :)

JunAina said...

Bizi2...tak apa Acu nanti dah lega boleh le BW...

Papa Mifz said...

its ok...mano yg penting dahulukan dulu yer...:)

Kakzakie said...

Ada kala memang bizi tak terkata Acu... rasanya semua maklum

@cu SaYaNg said...

kakcik::

terima kasih sebab faham mak :)

@cu SaYaNg said...

kak Ati::

Welkam back :)

@cu SaYaNg said...

kak Azian::

macam nie lah acu kak..ada masa memang free...ada masa memang bz gile...apa nak buat,cari makan kak :)

@cu SaYaNg said...

GB::

Thanks sayang sebab faham :)

@cu SaYaNg said...

kak Junaina::

tu lah...nanti ada masa acu bw ke blog akak ye :)

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

insyaAllah...mekasih ye ;)

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

tu le pasal kak
syukur dapat kawan2 yg memahami :)