Followers

Ramadhan #22

Monday, August 13, 2012

Berbuka dengan kakak dan anak-anak saudara acu di KLCC
tempat penuh, kami berbuka alas perut di Taman KLCC

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lepas maghrib, kami sambung makan di Signature Food Court

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

First time acu minum teh 3 layers nie...not bad!

Photobucket

Kami meneruskan perjalanan kami ke Jalan TAR..shopping time!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tersenyum puas semua nye walau pun poket menipis :)

Photobucket





Photobucket

10 xoxo:

[PCL] said...

wah soping jln TAR...emm borong sakan laa...

Daddy Ziyyad said...

wakakakaka..kenapa dlm poket baju melayu kaler kuning tu, ada tangan? ;P

saya mmg selalunya kalau nak buka di luar, akan berbuka simple2 dulu kat rumah...lepas maghrib baru keluar..sebab mmg faham , tempat makan sentiasa pack..

JunAina said...

Acu shopping sakan ye...akak sekali je buka puasa kat luar sepanjang ramadhan nih...

@cu SaYaNg said...

PCL::

acu tak beli apa2 pun
depa ja yg shopping :)

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

hehehheee..lucu kan??

@cu SaYaNg said...

Kak Jun::

acu tak shopping pun
kakak & anak2 sedara acu je yg shopping...acu every weekend memang berbuka kat luar dengan anak sedara atau dengan kawan2 :)

Papa Mifz said...

PM dan wife taubat takmo shopping kat jalan TAR lagi...huhu

gadisBunga™ said...

berbuka di taman klcc...ohsem!!

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

kitaorang nie pulak,wajib pegi tiap2 tahun..heheheheee

@cu SaYaNg said...

GB::

a'ah...best gak :)