Followers

Syawal #2

Tuesday, August 28, 2012

2 Syawal 1433H seawal jam 9 pagi
acu dan adik beradik acu bersama dengan anak-anak sedara
beraya ke rumah saudara mara

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kemudian terus menziarahi kubur arwah ayah
tahun nie tahun ke-8 acu beraya tanpa ayah
arwah ayah meninggal pada 17 Ramadhan tahun 2004

Photobucket

Balik dari kubur, singgah ke rumah saudara lagi
tapi terlupa dah nak snap gambar
letih + mengantuk..banyak bebeno makan ketupat
sampai rumah je terus cari bantal...zzzZZZZZZZZZZZ





Photobucket

11 xoxo:

kakcik said...

Mak sebenarnya teringin nak makan ketupat dan lemang. Tak tahulah bila nak dapat (beli). InsyaAllah hari ini mak masih berpuasa (mungkin esok juga - last).

@cu SaYaNg said...

kakcik::

masa raya aritu tak de ketupat & lemang ke mak???

acu baru start puasa semalam..insyaAllah ari nie ari ke2 puasa :)

bujal X said...

mana gambar acu??

Ati Masrif said...

tak perasan pun acu yg mana?

@cu SaYaNg said...

Bujal X::

dah acu yg jadi tukang amik gambar
sebab tu acu tak de dalam gambar :)

@cu SaYaNg said...

Kak Ati::

Memang tak ada pun gmbar acu raya ke2 nie sebab acu yg jadi camera woman nye :(

Daddy Ziyyad said...

hahaha..setuju dgn Bujal..gambar Acu takde!

ps: gi amerika kah? saya mau kirim FM, nyatakan ongkosnya ya, saya bayarin nanti..hihihihi

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

tu la sebab acu camera woman nye :(

Acu tak pegi Amerika la dktr
tempat lain...insyaAllah nnt acu beli kan FM nye :)

TiranaAduka said...

Assalamualaikum Wbth....
wah..!!!! sronok beraya...
almaklumlah setahun sekali......kan...

JunAina said...

Bila teringat org yang kita sayang yang telah lebih dahulu meninggalkan kita sedihkan Acu...

Moga roh mereka ditempatkan bersama org beriman..al-fatihah...

Khairul Zamri said...

mana satu acu dlm gambr tu?