Followers

Ramadhan #11

Thursday, August 2, 2012

Kali ketiga berbuka dengan EE
tak plan pun..tengahari tu chatting dengan EE
tetiba je dia ajak berbuka sama

Restoran pilihan EE Spaghetti Grill di Midvalley
pertama kali kami masuk ke restoran nie

Photobucket

Sebenar nya Spaghetti Grill nie adik atau kepada Chili's
jadi, menu yang dijual kat sini ada yang lebih kurang sama
macam menu di Chili's

Sebelum tu nak minta maaf dulu ye
gambar semua ala-ala malu miooww je sebab guna camera BB
camera acu tak bawa pula selalu ada je dalam beg nie

Seperti biasa, buah kurma yang diberi percuma

Photobucket

Appetizer pilihan EE...Fish Bites

Photobucket

Main course EE...Lamb Shoulder

Photobucket

Acu pula pilih set Ramadhan
Mushroom + Chicken Soup

Photobucket

Grilled Steak and Cheese
acu makan steak dan sayur je...kenyang
spaghetti tapau untuk EE bawa balik

Photobucket

Disudahi dengan satu scoop ice cream vanilla

Photobucket

Erk..gambar ice cream tu acu guna yang makan kat Chili's [sini]
sama je ice cream nye...yang semalam terlupa nak snap :D


Eh..eh..tak order air ke??
tak..makan je tak minum pun...hahahaa..acu tipu!!
sebenar time kami sampai tu dah hampir dengan waktu berbuka
jadi kami minta dua gelas air kosong untuk buka puasa dulu
lepas berbuka kami order makanan je lupa nak order air
jadi kami berbuka dengan air kosong je la :)



p/s:: EE, terima kasih ye belanja acu selipar
dan sneakers Converse untuk acu guna lepas raya nie :D




Photobucket

4 xoxo:

kakcik said...

Sunnguh omputeh menu berbuka anakak ni...:)

kakcik said...

Anakak? Anak mak laaa... Susah betul guna hp ni...

Kakzakie said...

Ada je yg nak belanja Acu ye..

JunAina said...

Akak tahun ni pecah rekod. Hari2 balik memasak...no bazar ramadhan...no berbuka kat luar...:)