Followers

Ramadhan #15

Thursday, August 9, 2012

Call sana call sini kebanyakkan buffet ramadhan dah full
tapi tetap juga ada rezeki untuk acu dan Abang Yeh
entah apa mimpi entah kali nie asyik nak makan buffet je

Photobucket

Lepas Asar terus bergerak ke KL
Alhamdulillah jalan langsung tak sesak
agak nya orang ramai balik kampung kot
maklum lah cuti tiga hari kan

Antara makanan yang sempat kami jamah

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Percaya tak, tu semua tak sampai separuh pun makanan yang kami makan
ada banyak lagi menu yang tak sempat kami jamah...kenyang!!!

Sebenar nya ada dalam 130 menu yang disediakan
tapi menu semua nya adalah masakan tradisional
maklum lah berkonsepkan "Nenek's Kitchen"

Kali nie lebih berbaloi dari makan kat [sini]
sebab segenap lorong ada makanan

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Berminat??? Harga dan nombor phone ada kat sini

Photobucket





Photobucket

14 xoxo:

Kakzakie said...

Sampai 130 resepi memang berbaloilah makan Acu... tapi itulah bila berbuka sikit pun dah kenyang. Kalau kakak macam rugilah sebab kakak masak sepinggan + air segelas dah full terus solat maghrib..

anaa said...

walauweh.. manyak menu tuu.. mau muntah kangkung kalau cuba sumer.. huhuu..
k.ana lom sekali pun lagi buka kat luar..bila terbayang je huru hara ngan anak2 terus kensellll...

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

nak makan byk kena makan sikit
makanan2 tu kami kongsi berdua kak :)

@cu SaYaNg said...

kak anaa::

ya..ya..acu dpt bayang kan huru hara akak tu...hehheee

JunAina said...

Perghh...Acu. Menu dia panjang betul, kalau makan semua boleh pengsan.

Rm70 kalau reramai macam akak ni mau pokai tak balik raya kots...hahahaa...

kakcik said...

Selalunya bila minum air je, perut dah rasa penuh. :)

akuzle ayu said...

Kalo dh sekali merasa buffet, akan nk selalu.. Hihi

Afasz said...

byk nye makanan sampao 100 lebih??


ais kacang tu cam sedap je

gadisBunga™ said...

dan yang paling best tu, acu sempat rasa banyak jenis menu jugak tuh!

@cu SaYaNg said...

kak Junaina::

70rgt tu makan kat poolside
tapi dlm dewan 60rgt :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

acu berbuka minum air sikit je..lepas makan baru minum selebih nye :)

@cu SaYaNg said...

akuzle ayu::

tu la pasal...syok merasa makanan banyak2 nie :D

@cu SaYaNg said...

Afasz::

memang banyak..tak termakan semua nye :)

@cu SaYaNg said...

GB::

menu2 tu berkongsi dengan anak sedara acu..makan sorang sikit
sebab tu dapat merasa banyak jenis :)