Followers

Food Walk:: Makan-makan di Kafe Batu Keras

Friday, August 3, 2012

Kafe Batu Keras??? tak pernah dengar ye
kalau Hard Rock Cafe pernah dengar??
saje je acu terjemahkan ke Bahasa Melayu...hehehehee

Photobucket

Nie kejadian sebelum Ramadhan
kawan EE; Arey yang belanja acu, EE dan Tiger

Steam Rice with Sweet and Sour Fish dimakan oleh Arey

Photobucket

Grilled Marinated Chicken Breast pilihan Tiger

Photobucket

Both of them minum Hot Cappuccino

Photobucket

EE makan Hickory-Smoked BBQ Combo
ada lamb, chicken dan beef...tak habis pun makan
tapu bawa balik yang selebih nya

Photobucket

Air seperti biasa lah...Coke Light untuk EE
acu order Mango-Berry Cooler

Photobucket

Dan makan Open-Faced Sirloin Sandwich

Photobucket

Layan perut sambil layan telinga dengar live band

Photobucket

Mengakhiri makan malam kami dengan Brownies Ice Cream

Photobucket

Thanks so much Arey belanja kami semua malam tu
sorry lambat pula ucap terima kasih ye
semoga dimurahkan lebih rezeki lepas nie :)





Photobucket

15 xoxo:

kasihibu said...

dik yang paling best menu pencuci mulut tu nampaknya

anaa said...

wah acu, makan best best aje buka ekk... yagn paling best mesti sebab dapat makan dengan EE kan kan.. heee..

kakchik@ella said...

Achu, KC tak penah makan kat HRC.

yong_liza said...

salam..
amboi,kemain acu mkn kat kafe batu keras tu..
hihih

azieazah said...

Nampak macam besar portion nya ya? Sampai tak habis... Seronoknya ada kawan murah hati cam tu.

JunAina said...

Menu kambing kat situ memang terbaikkk lah Acu. Lembut menyentap jiwa...ehehhee...

Azian Elias said...

aduiii..dessert tak tahan tgk tuuu..

@cu SaYaNg said...

kasihibu::

tu sebab request nak whipping cream bebanyak..hehehehee

@cu SaYaNg said...

kak anaa::

tapi tetap best kalau dapat makan dengan family kak :)

@cu SaYaNg said...

KC::

sesekali try la kak...not bad makanan2 kat sana :)

@cu SaYaNg said...

yong_liza::

uiks yong mana menghilang??
lepas kawin terus senyap ek

@cu SaYaNg said...

kak azie::

memang besar pun kak

@cu SaYaNg said...

kak Jun::

a'ah...sedap kan kak??!

@cu SaYaNg said...

kak azian::

hehehee...letak bebanyak whipping cream tu yg nampak marvelous...hehehee

Bitt (double IS) said...

alamak lecurr la acu tengok brownies aiskrem tuh! hehehe