Followers

Acu Bercuti Ke Eropah..Nyummy!!!

Thursday, August 30, 2012

InsyaAllah acu akan berlepas ke Frankfurt pada 01-09-2012

Photobucket

gambar lama tu ye...tahun 2004
gambar di ambil di Switzerland...masa tu acu menjelajah
ke a few tempat di Eropah..Paris, Belgium, Holland,
Austria dan Switzerland

Dah lama acu tak travel jauh-jauh nie selain dari pergi Umrah
last travel ke Turki tahun 2009
nak tengok selak lah lembaran 2009 start dari [sini]

Kali nie acu akan menjelajah ke negara di sebelah Eropah Timur
dan juga Colombo
acu je yang bercuti tau...blog acu tak...hehehehee
jadi segala entri yang akan dipaparkan selepas ini
semua nye ialah auto publish :)

InsyaAllah panjang umur kita akan berjumpa semula 12-09-2012
doakan acu dan kawan-kawan selamat pergi dan selamat kembali ye






Photobucket

19 xoxo:

JunAina said...

Wahhhh...bestnya Acu...

Jangan lupa jalan pulang ye...hikhikhikkk...

azieazah said...

Selamat pergi dan semoga selamat kembali...
Jangan lupa snap gambar cantik-cantik yaaaa!

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Selamat pergi dan kembali. Jangan lupa tarikh 23 Sept.

gadisBunga™ said...

ACUUU...BESTNYER ACUUU!!!

NAK CARI TIME DAN KUMPUL DUIT UTK BUAT BENDA YG SAMA NXT YEAR!

@cu SaYaNg said...

kak Jun::

insyaAllah tak lupa..hehehe

@cu SaYaNg said...

kak azie::

insyaAllah..terima kasih kak z :)

@cu SaYaNg said...

Uncle LF::

Salam uncle,

terima kasih...insyaAllah tak lupa :)

@cu SaYaNg said...

GB::

bagus2...best tu :)

Eri-chan said...

BESTNYA pergi jenjalann...timba pengalaman dan ambil iktibar dari setiap tinggalan

fazemy said...

Sronokkkknya hidupppp camni. jeles!

anaa said...

hati2 ehhh.. jangan lupa balik tauuu... :)

Papa Mifz said...

best nyer dapat bercuti ke negara orang....enjoy ur holiday Acu...;)

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

Sudah semesti nye :)

@cu SaYaNg said...

Fazemy::

uiks...idup dia lagi best :p

@cu SaYaNg said...

kak anna::

insyaAllah kalau tak tersangkut dgn orang sana...hahahahaa

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

terima kasih :)

makchaq said...

Best nye pi jalan2..
Selamat pi dan selamat kembali..

@cu SaYaNg said...

makchaq::

terima kasih makchaq :)

cik izars said...

bestnya.. bila la dapat pergi. kena wat tabung dr skrg hehhh