Followers

Ramadhan #14

Tuesday, August 7, 2012

Lepas iftar bersama kawan-kawan Zumba [sini]
acu keluar bersahur dengan diaorang pula
tapi bukan semata-mata bersahur je

Aktiviti pertama: Bowling
tapi acu tak main pun..tak pandai dan juga tak minat :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aktiviti kedua: menonton wayang; Total Recall
movie best tapi sorry lah mata tak menahan..acu tidur!!!

Photobucket

Photobucket

Aktiviti ketiga: bersahur kat kedai mamak + birthday celebration

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Balik rumah dah subuh...lepas solat terus zzzzZZZZZZZZZZZ



Photobucket

9 xoxo:

kakcik said...

Mak pandai masukkan bola bowling ke dalam longkang! :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hahahaa...ok la tu mak..tolong "bersih" kan longkang :D

[PCL] said...

wallah..ingatkan acu main ..baru nak ajak bowling !

@cu SaYaNg said...

PCL::

hahahaa sori ye tuan...acu hanya mampu jadi pom pom girl kat tepi ja..

kakchik@ella said...

best la acu. Meriah!!

bujal X said...

ble la lepas raya ni gath sambil main bvoling~~amacam?

Kakzakie said...

Kalau kakak pun tak boleh tahan Acu mesti mengantuk kan..

Bitt (double IS) said...

mcm2 acara boleh tunggu bila sahurkan...best tuh...hehhe

gadisBunga™ said...

alaaa....baru nak tanya total recall tu best ke tak....?