Followers

Birtdhay #1 Terima Kasih EE

Monday, February 18, 2013

Birthday acu dah hampir sebulan berlalu
baru hari nie nak update cerita nye
sementara ada masa terluang nie
buat je lah entri walau pun cerita dah basi 
sebagai tanda ingatan untuk acu juga :)

28-01-2013 Alhamdulillah acu dipanjangkan usia setahun lagi
pertama kali setelah berpuluh tahun acu hidup
acu berpuasa di hari lahir
nie lepas dengar rancangan Semanis Kurma tahun lepas la nie
Alhamdulillah ada perubahan sikit :)

Berbuka puasa dengan EE di restoran pilihan acu; Flavours Bangsar
restoran kepunyaan anak Chef Wan iaitu Chef Riz



Pilihan Birthday Girl untuk berbuka ialah Buttermilk Pasta


dan Chocolate Milk Shake sebagai penghilang dahaga



EE pula pilih untuk makan Chicken Chop dan Coke Light



Tak ada kek sebab puasa so, tak de mood nak makan kek
Birthday Girl nie tetap happy walau pun tak ada kek



Terima kasih EE :)





Photobucket

6 xoxo:

Kakcik Nur said...

Berbaloi tak makanan dengan harganya kat situ, Acu? :)

makchaq said...

Happy belated birthday...

Kalau makchaq milkshake tak boleh nak hilang dahaga.. kena tambah order air lain lagi..

Tereserlah muka happy w/pun tak de kek...

mizzyN said...

happy belated birthday acu, moga bahagia di usia baharuuuuuuu

@cu SaYaNg said...

kakcik Nur::

berbaloi?? emm...utk pasta tu rasa nye ok lah kot tapi untuk chicken tu rasa nye tak berbaloi la mak

@cu SaYaNg said...

makchaq::

memang pun. lepaih tu cari ayaq lain gak...hehehehee

terima kasih makchaq :)

@cu SaYaNg said...

mizzyN::

terima kasih :)