Followers

Day #4 "Jangan Di Ucap Selamat Tinggal"

Friday, February 15, 2013

Hari keempat 20-01-2013 merupakan hari terakhir
rombongan acu di Ho Chi Minh City nie

Memula pagi seperti biasa kami bersarapan di Hotel



Lepas sarapan, kami mengorak langkah
menuju ke Ben Thant Market untuk kali terakhir
dengan tujuan untuk menghabiskan sisa-sisa USD dan VND
Memandang kan flight kami pukul 4.10 petang
jadi, lepas shopping pagi tu 
acu bawa diaorang ke gerai di Pasar Ben Thant untuk
tapau kan makanan takut nanti kebulur pula kat airport

Acu check out dari hotel pukul 1 petang
ambil teksi terus ke airport



Sementara diaorang menjamu selera 
acu dan abang yeh beratur kat kaunter untuk check in
acu urus kan semua nye hingga selesai
Alhamdulillah tak de beg yang melebihi muatan



Gambar terakhir di abadikan sebelum terbang pulang



Lebih kurang satu jam lima puluh minit dalam flight
Alhamdulillah flight selamat landing di LCCT tepat jam 7 malam



Tamat sudah cerita percutian acu dan keluarga ke Ho Chi Minh
panjang umur insyaAllah acu akan berkunjung ke sana semula
acu puas hati sebab anak-anak sedara dan kakak-kakak acu
gembira sepanjang berada di sana

Next percutian dengan family insyaAllah akan acu uruskan hujung tahun






Photobucket

6 xoxo:

Kakzakie said...

Acu dah jadi macam tour guide for the family kiranya. Banyak memborong kakak tengok. Tak beli Fm banyak-banyak ke Acu?

azieazah said...

Seronok pegi dengan orang yang ada pengalaman dan pengetahuan di tempat orang.
Nanti ajak eh...

gadisBunga™ said...

gb berhajat nak ikut acu balik kampung nanti. ehehehehe~

@cu SaYaNg said...

Kak Zakie::

Gitu le nampak gaya nye kak.. diaorang 1st time pegi tapi acu dah almost 4 tahun ulang alik ke Ho Chi Minh nie kak...hehehehe

FM?? beli yang orang pesan je :)

@cu SaYaNg said...

Kak Azie::

insyaAllah kak :)

@cu SaYaNg said...

GB::

insyaAllah... nanti one day kita plan ye :)