Followers

Melucah Di Sana Sini

Thursday, February 21, 2013

Tetiba baru teringat
acu belum update lagi cerita acu ke Europe tahun lepas
iskh..nak kena recall balik nie... jenuh juga tu

Tak pe..tak pe.. insyaAllah acu update sikit-sikit
cerita mana yang acu ingat...hehehehe

Tapi untuk yang menunggu nak tengok kecantikan Eastern Europe
lupa kan je lah ye... sebab apa???

Sebab permandangan di Eastern Europe tak secantik di Western
sangat sangat berbeza.. masa acu ke Paris, Holland and a few
part lagi kat sebelah sana, permandangan memang cantik-cantik je
kiri kanan jalan raya di penuhi dengan ladang-ladang bunga
terutama nya di Holland... penuh dengan bunga tulip

Di Eastern Europe lebih banyak patung dan tugu
sana sini penuh dengan patung lucah
mungkin pada diaorang bogel itu seni kot...hehehehee

Nie acu letak intro nye dulu ye












Erk...cukup lah intro nye tu ye
nanti blog acu nie jadi blog lucah pulak..hehehehee
insyaAllah cerita selanjut nye akan menyusul :)





Photobucket

2 xoxo:

kakchik@ella said...

Hahaha. kalo bwk anak kecil mau kena soal jawab banyak2 ni Acu.

anyss said...

Assalamualaikum,
Hu hu huhu kang kena serbu dek peminat kelucahan melampau lak hu huhuhu