Followers

WW#72 Birthday #3 Terima Kasih Untuk Keluarga Tersayang

Wednesday, February 20, 2013

Berkongsi bulan birthday dengan anak sedara ; Syikin



Meraikan bersama ahli keluarga tersayang kecuali mak 
di Pohon's Kitchen Restaurant, Gurun Kedah
mak sakit kaki, tak nak ikut nak rehat kat rumah je








Orang dari KL yang sampai lambat 
tapi sempat juga join kami semua makan
tak cukup sorang sebab mama diaorang nie berada di London



Makanan kat sini...emm...tak berapa nak boleh lah
tapi syukur sebab orang belanja kan :)







Terima kasih yang tak terhingga kepada kakak acu; Kak Ma



yang menyediakan tiga jenis kek untuk kami semua

Red Velvet Cake



Chocolate Cake



dan Ice Cream Cake






Orang-orang sekitar Alor Setar, kalau nak tempah kek
dengan kakak sulung acu nie amat lah dialu-alukan
insyaAllah harga murah rasa marvelous
anda pasti akan berpuas hati *sempat promote :)

Hadiah dari Pohon's Kitchen Restaurant; Bread Butter puding
terima kasih tuan tanah kedaung :)





Terima kasih sekali lagi kepada seluruh ahli keluarga
yang bersama meraikan birthday kami
acu sayang semua nya :)








Photobucket

4 xoxo:

Daddy Ziyyad said...

hepi birthday Acu..

roti tu..terbakar sikit! hahaha

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

terima kasih...
a'ah memang pun tapi syukur benda free..hehehehe

Bitt (double IS) said...

happy birthday!!!!
sedap2 makanan tuh tau!

@cu SaYaNg said...

Bitt::

Terima kasih
gambar je nampak sedap
tapi hakikat nye nan hado :)