Followers

Congratulations To Aidah & Abg Is

Thursday, January 29, 2009

Tarikh :: 25-Januari-2009
Lokasi :: Rawang (Rumah Pengantin Pompuan)
Majlis :: Perkahwinan Aidah & Abg Is @ Shahril

Cuti CNY baru nie,acu ada jemputan kawin
pengantin perempuan nye Aidah nie my opismet
merangkap my x-housemet merangkap juga my x-bos
pengantin lelaki lak Shahril @ Abg Is pun keje sama tempat
lain fakulti merangkap senior acu masa sekolah Teknik dulu

plan asal sepatut nye acu jadi pengapit utk Aidah
tapi bila kakak acu cakap nak datang last minit terpaksa la cancel
tak kan acu nak tinggal kan kakak acu lak kan...
sian lak kat diaorg...

"sori da ye...aku minta maaf tak dapat tunai kan impian senyuman
manis kita bersama....impian hanya tinggal angan2..hehehhee ..."

acu ke sana dengan Kak Tim & Suria
kami sampai dalam pukul 1pm
kira sedang elok la time perut tengah lapar...
timing baik nye....heheheheee


makanan nye sedap2 belaka...emm..nyum..nyum...
masakan jowo...hehehehe
ada ayam goreng, daging rendang, acar buah, sayur tempe
emm...apa lagi ek...lupa lak

tumpang makan kat meja rombongan lelaki..hehehehe

meja lain semua nye penuh...

nampak tak tangan2 tu???
tu kan tangan kak tim & kak zana
nak bungkus kerepek ubi bawa balik...
iskh...sori la ye...bos2 acu memang suka bungkus membungkus
nie kira souvenir la kunun2 nye...hehhehehee
jgn marah ye bos...tabik..tabik...

memandangkan rombongan lelaki datang pukul 2
maka nye lepas makan, kami pun berangkat masuk ke dalam umah
nak jumpa dengan pengantin pompuan nye
sambil2 berposing sekeping dua...

ha..tu la rupa pengantin pompuan nye
cantik kan???
dia memang seorang gadis yang cantik
senyum dia memang selalu lebar...hehehhee
opss!! lupa lak nak kenal kan insan2 dalam gambar tu
dari kiri::suria,kak zana,aidah,kak tim,anak nye & acu

tak nampak sangat ye?
nie acu tempek gambar yang dekat sikit


eh..eh...sedondon la...
baju acu sama kaler lak dengan hantaran tu
hehehehee...

dah lepas posing kat bilik pengantin,kami turun ke bawah
nak dok depan pelamin nak tunggu pengantin laki sampai
sebelum tu sempat le acu posing depan pelamin dia sat...hehehehe

cantik kan pelamin dia???
simple & nice...acu suka
sori le if korang tak nampak sebab acu lindung...hehhehe
kejap ek acu tempek gambar pelamin nye je

nak tengok gambar pengantin lelaki??
jap ek...

ha...nie le rupa abg is...pengantin laki nye
gelap ek...sori le camera acu cokia je...

acu & suria sempat posing sekeping dengan pengantin
sebelum beredar balik, kami berposing beramai2
nie antara opismet acu yg datang majlis Aidah & Abg Is

mamat yg acu minta dia amik kan gambar nie tak pandai aaa
sian kat muka kawan2 acu yg nampak separuh je
nasib baik muka acu menten cute...hehhehehe

To Abg Is::

Alhamdulillah akhir nye jodoh Abg Is dengan Aidah gak
setelah sekian lama memendam rasa,memang dah tertulis
Aidah milik Abg Is...dah sah dah pun

so,aku harap Abg Is tak akan mensia2 kan Aidah
jaga Aidah baik2 tau...sob..sob..sob...sebak lak...
hehehhee...

To Both Of u::

"Aku ucap kan SELAMAT PENGANTIN BARU
semoga perkahwinan both of u kekal hingga ke akhir hayat..Amin"

erk..bila lak time acu nie...hehhe
hee

11 xoxo:

fealize_eleanoer said...

tahniah aida n sharil...

semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa...

to acu:hepi belated besday..sori fea x tau..smlm COTI ! :D
semoga acu pjg umur n dimurahkan rezeki n dipercepatkan jodoh!amin!

erisya nor said...

hmmmm nampak meriah majlis tuh...syukurlah segalanya berlangsung ngan baik ....ehem! bila nak wish kat acu lak ya?

nurdaniella said...

ye la acu.. bila nak tempek gambar acu bersanding pulak?? harap2 tak lama lagi la yer..

aramis2177 said...

syoknya & sedapnya dpt makan kenduri...antara benda yg aku miss kat sini...nak makan nasi minyak n lauk pauk kenduri..sedap noo! aku tunggu hang punya laaa naaa!amin!

Dj Epoi said...

Selamat Pengantin baru...kawan....

Acu...bila?
Dj Epoi.....tak sabow nak gi pasang Karaoke kat Umah Acu...
Boleh gua melalut2 kat umah acu....

Gua Dj Rumah kenduri ler katakan.....
Nak Nengok Gua jadi MC umah kenduri kawin masuk pi kat....
Zipul Audio Karaoke System....blog Gua...hehehehhehe

@cu SaYaNg said...

Fea::
Amin..tq..tq..

Kak Erisya::
hahaha...acu pun x sabaq nak tggu akak wish utk acu nanti..adui..bila la tu ek..hehehe

Kak Daniel::
Amin..mudah2an x lama lagi la akak..hehehee

Aramis::
sian nye kat hang.hopefully ada la rezeki hang nanti..Amin

Bro DJ::
hahahaa...nak melalut kat majlis acu ye???don wori..acu sure jemput bro dtg majlis acu nanti...baru ku tau rupa nye bro nie MC majlis kawin..sure kecoh nye tu..hehehee

ujie said...

wa...x sabo yer aku bila tgk org naik pelamin ahaksss..

@cu SaYaNg said...

hahaha...wei ujie..makin terserlah kegalakan ko...hehehehee

I'm Juliet said...

acu bl ag???
hehehe..
hepi belated burfday ya!

@cu SaYaNg said...

Juliet::
bila ye???ala..dah jenuh cari jawapan tp x jumpa la..hehehee
thanks dear...

azreen said...

syoknye....lama tak pekene nasi org kawen....huhuhu...

slmt pengantin baru buat abg Is dan pasangan....smga berbahagia hendaknye... :-)