Followers

~Mood Lari~

Monday, January 12, 2009

Ari nie tenet kat opis gile sikit
asyik on off je...nyampah...
dah le tu...nak buat keje pun tak de mood

tak de mood bukan sebab tenet on off
acu ada krisis dgn dia...huhuhu...
masuk ari nie dah 2 ari 2 malam dia tak jawab call
even sms pun tak reply...

acu dah buntu...tak tau apa nak buat lagi dah
memang salah acu pun...acu ngaku la tu
suka sangat nak buat perangai
padan muka acu...uwaaaaaaaaaaa.....

apa nak buat nie????
i really miss him...uhuk...
(ngengada je bunyi nye..)

4 xoxo:

ujie said...

acu..kejar mood tu jgn bagi lari..hu3...

@cu SaYaNg said...

letih aaa nk kejar...
bdn obesiti..mengah nak lari
hahahaaa

nurdaniella said...

ala, ciannya.. sabar je la yer acu.. takkan lari gunung di kejar.. kalau betul cintanya ada pada acu, pasti dia akan datang jua pada acu.. jangan putus asa memujuk..

@cu SaYaNg said...

thanks akak...
doa kan yg terbaik utk kami ek