Followers

Jawab Tag Kak NurDaniella

Tuesday, January 20, 2009

Disebab kan kak Daniel marah kan acu tak jawab tag nye
(oppss...betul ke akak marah??acu agak je..hehhehe)
maka nye ari nie acu penuhi janji acu pd kak Daniel
untuk menjawab tag nye

let's start:::

*::* Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award”
di bawah untuk diletakkan di blog anda.



--> dah dilakukan sebelum nie lagi

*::* Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

--> apa acu nak cite ek...acu sebenar nye baru je mengenali Kak Daniel nie
tu pun kenal melalui lompatan blog ke blog...hehehee
tapi so far, selama acu kenal Kak Daniel nie seorg yg baik ati...
(jgn kembang muntot lak tau..hehhee)..senang berkawan
dengan Kak Daniel nie...seorg ibu kpd 4 org cahaya mata..pernah berkahwin
2 kali...bekerja sbg kerani (tmpt keje acu tak pasti..tak dinyatakan)

*::* Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri
sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

--> 10 fakta / hobi mengenai acu ::

1- seorang anak bongsu daripada 8 org adik beradik

2- berasal dari kedah..tapi sekarang menetap & bekerja di Selangor

3- seorang yang suka melancong
(bila ada duit lebih le...)

4- seorang yg peramah & senang untuk berkawan dgn sapa2 je
(huhuhu..puji diri sendiri..kui..kui..kui..)

5- minat dengan pengubahsuaian kereta
(tapi keta acu belum fully ubah lagi..uhuk)

6- lebih rapat dengan arwah ayah berbanding mak...
i miss my father so much... :-(

7- bekerja di dalam bidang IT
(cita2 asal nak jadi akauntan...tak tercapai akal ku...hahahaha)

8- tengah berusaha keras menurun kan berat badan
(erk...berat acu naik balik aritu...uwaaaaaaaaaaaaaaaaa)

9- menjadi aunty kesayangan kepada 21org anak sedara acu
(hahahaha....ye ke aunty kesayangan diaorg???)

10- apa yg pasti acu masih single...
(promote nie...kui..kui..kui..)

*::* Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya
dan menyatakan nama mereka di blog anda.

--> uish 10 org nie...ramai nye...

1- Farah
2- Kham
3- Jas
4- Ujie
5- Fea
6- Maziah
7- Lolita Juliet

tu je kot...yg lain nye tak tau nak letak sapa lagi...
if korang ada masa korang buat la ye....

*::* Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan
meninggalkan komen yang menyatakan
“anda telah di tag - sila layari blog ______
untuk mendapatkan award anda”.

ok akak...acu dah selesai menjawab tag ada
hope akak puas ati ye

6 xoxo:

ujie said...

aku da jwb tag tu ler..hehehe

fazemy said...

wahh acu pun minat modified kete yer..jarang tgk pompuan minat. pompuan biasa tahu isi minyak..jalan..haha

fealize_eleanoer said...

oopppss...

bile zaman la agaknye mak nak jawab tag ni nyah..

tagged yg zaman batu dulu pon mak x jawab2 lagikk...

adussss!

@cu SaYaNg said...

fazemy,acu nie mmg minat dgn bidang pemotoran nie..modified & racing tp tu lah...nk modified sekali gus ongkos nye x m'izin kan.jadi nye kena la buat slow & steady...hehehhee
skrg nie keta acu burok sgt2..x sbr nk tgk keta acu cantik.. :-D

@cu SaYaNg said...

fea..if ko rajin & ada masa jwb je la...if malas abai kan je

nurdaniella said...

acu, akak tak marah la.. hehe.. betul ker akak ni baik ati?? memang dah kombang dah muntot ni.. kui kui..