Followers

~Jom Makan Kek~

Tuesday, January 6, 2009

Semalam petang lepas keje, acu ke KL
tujuan nye satu...nak celebrate birthday my darling..hehhee
maka nye abis je keje pukul 5.30, acu pun terus le bergegas ke KL
amik dia kat umah...pastu dia bawa acu ke Kepong...
nak servey joran pancing kata nye...
and dia memang ada minta adiah besday nye alatan berkaitan pancing
cuma acu tak tau apa bende nye lagi...

lepas setel kat Kepong, balik ke KL semula...nak pi makan
tapi malam tadi kami kat tempat biasa je dulu
kata nye nanti lah makan kat tempat best sebab tak tau nak makan apa
acu tak kisah...ikut besday boy je la kan...(erk..boy ke??)

lepas makan, acu ajak dia beli kek...
seperti tahun2 sebelum nie, acu memang akan beli sebiji kek
untuk dia celebrate bersama2 dgn kawan2 baik nye di kampung tu..

thn lepas ada le gak acu masak kan sikit makanan utk di makan dgn kawan2 dia
tapi tahun nie tak sempat...sebab birthday nye ari keje
kami ke Secret Recipe bukit Bintang...
acu biar dia yg pilih kek yg dia suka


lepas pilih Chocolate Indulgence, dia tunggu acu dalam keta...
lepas setel semua, terus blk ke gerai port wajib diaorg semua berkumpul
nyanyi lebih kurang...tiup lilin lebih kurang...makan time...


disebab kan acu on diet, tak leh le nak merasa kek tu
acu cuma tolong potong dan hidang kan untuk kawan2 dia je





suka acu tengok diaorg makan...berselera betul...
apa lg le dgn keadaan acu yg mmg tgh diet nie
uwaaaaaaaaaaa......sodap nye....

lepas makan lepak jap...
dalam pukul 11 lebih baru acu balik umah...



suka tengok dia hepi bersama dgn kawan2 dia...

4 xoxo:

ujie said...

kek untuk ujie x der ke?:)

@cu SaYaNg said...

ada2..bila besday?
i'Allah nanti sy adiah kan ye
hehehehe

erisya nor said...

acu....besdei akak semalam tau....err boleh claim kek lagi tak?

@cu SaYaNg said...

ye ke akak???
apasal akak tak cakap awal2
boley2..i'Allah x de masalah nye
hehehehee