Followers

I'm Hepi...

Tuesday, January 13, 2009

Horeiiii....
ari nie mood acu kembali seperti biasa...
setelah 2 ari 2 malam acu & dia berkrisis
petang semalam Alhamdulillah akhir nye
panggilan acu bersambut oleh dia...syukur..

8 ekor teddy bear yg acu acu antar
untuk membawa permohonan maaf kepada dia


Alhamdulillah berjaya...walau pun kemesraan tu kureng
tapi tak pe lah...sekurang2 nye acu berjaya pujuk dia
mudah2 an ari nie dia ok 100%...Amin...

8 xoxo:

nurdaniella said...

alhamdulillah dah ok.. hebat kan kuasa cinta.. mood yang ilang serta merta datang bila dia ok.. cepat2 ar kawin..

@cu SaYaNg said...

hahahaha...
malu nye acu..kui..kui..kui...
i'Allah akak...
semoga seru tu sampai le thn nie..Amin...

fealize_eleanoer said...

hhmmmm...

kena cpt2 kawin ni...

bile da kawin kang...asal merajuk je ade la nnt "ubatnye"...

harharharharhar!

erisya nor said...

errr kalau kita gaduh....dapat tak bear tu sumer....comellah!

@cu SaYaNg said...

kui..kui..kui...
lain mcm je 'ubat' nye fea...
hehehehee

@cu SaYaNg said...

if kena dgn rajuk nye
smp le bear tu ke kak erisya..hehehe

nurdaniella said...

acu, akak pun nak bear tu.. nak merajuk jugak la..

@cu SaYaNg said...

uwaaaaaaaaaaa...kena check poket nie...berjahit ke bocor?if bocor x smp le bear tu ke akak...uwaaaaaaaaa