Followers

Hari Ini Acu Naik Pentas...

Monday, October 19, 2009

Acu naik pentas???
nape naik pentas???
mau joget lambak kah???
oh..nehi..nehi..mau runtuh itu pentas
kalau acu berjoget lambak kat atas tu..hahahaha


sebenar nye...ari nie adalah ari CEMERLANG acu
eh..bukan acu sorang la...acu & kawan2 yang lain juga
nie anugerah untuk kerja tahun 2008 nye

acu akui, 2008 adalah tahun yang memenatkan
masa tu acu masih di unit data...setiap ari balik lewat malam
paling awal pun pukul 10malam..weken pun kena keja gak...
time tu sistem yang acu terlibat nie baru nak dibangunkan

tapi Alhamdulillah penat tu berbaloi dengan anugerah nie
syukur dengan anugerah yg acu dapat nie...
ada orang tak puas ati ke???
emm...kalau ada pun, ada acu kesah???? hahahhaa

nie antara kawan2 yang sama2 dapat Anugerah Pekerja Cemerlang 2008







kebetulan ari anugerah tahun nie di buat serentak dengan
jamuan Aidilfitri & jamuan Depavali Universiti
so, meriah nye lebih berbanding tahun2 sebelum nie

antara kawan2 yang datang meraikan kami
(erk..ye ke meraikan kami ke datang meraikan jamuan??hehhee)




seperti tahun2 sebelum nie, pasti akan ada artis yang datang
untuk menghiburkan tetamu yang datang
tahun nie pun tak ketinggalan gak...
artis jemputan tahun nie Jay Jay...4 lagu yang dia nyanyikan
antara nye lagu baru dia Pemaisuri & Joget Angan Tak Sudah

so, sebelum dia berangkat pulang tu sempat le acu
snap gambar dengan dia...Che Nah & anak dia pun join sekali

di kesempatan nie, acu nak ucapkan a zillion thanks to
mantan Ketua Unit Data; Dr Fatimah Sidi
sebab 'mengerjakan' acu secukup2 nye tahun lepas...uwaaaa
tapi pengorbanan tu berbaloi dengan anugerah nie...hehhehee
tq..tq..tq...so much....i love u...

14 xoxo:

@dik-nick said...

congrats!

Dj Epoi said...

Gulppppppp!!!

Tak jadik nak marah..pasai tak mai rumah Gua....

TAHNIAH ACU.....
mEMANG KERJA TAHAP Walaweiiiiiinih...
Susah nak dapat Anugerah nih...kalau performance kerja tak bagus huhuuu!!

Moga terus Rajin Tak Hengat!! k...

P/S - Mungkin rasanya....pasai majlis ini yang buatkan ACU MANTOPku terlupa hari open house rumah gua...ahak!!

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Acu,
tahniah..
Tahniah..

berbaloi keja lewat2 malam..

bUdAk kEnTaNg said...

PERGHHH!!!!
PEKERJA CEMERLANG tu beb takleh handle wooo..
mantop la acu..


TAHNIAH!!!!
bukan mudah nak dpt tu..
papepon utk ketua unit moga 'mengerjakan' lagi Acu..
hahaha

@cu SaYaNg said...

adik nick:: tq mama

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::

uwaaaaa...jgn marah acu...
acu tersilap ari..tarikh ingt
tp acu call lu 11 malam tu dgn harapan umah kak syabar still open lg..tp lu x jwb acu call...huhuhu

frust tau sbb tak dpt nyanyi
dengan lu..uwaaaaaa

anyway,tq noo...

@cu SaYaNg said...

LOL::

tq dear
yup..berbaloi baloi..hehehe

@cu SaYaNg said...

budak kentang::

hahahaa...mantop ek..
tu bro Dj je yg dok guna istilah tu
anyway tq man..

SYAbAR said...

Tahniah Acu.... try to grab for next year pulak

Akak dok tunggu le Acu datang open hse rumah hari tu.... yg ditunggu tak tiba, yg tak nanti pula menjelma....

Jake's Daughter said...

TAHNIAH Pya....

@cu SaYaNg said...

Syabar::

tq kak...

sori kak...acu tersalah ari..
acu dok ingt 17hb tu ari ahad..
smp la nie acu frust tau...uwaaaaaa

@cu SaYaNg said...

ieda::

tq da..camne exam?
dh abis ka?

echah_syed said...

tahniah acu sayang..caiyokler! :)

@cu SaYaNg said...

echah_syed::

tq chombi...