Followers

Acu Supper Dengan....

Monday, October 12, 2009

Jumaat lepas 9-Oct-2009 acu amik si dia yang abis kursus
kat Bangi dalam pukul 10pm...acu antar dia balik ke KL...
memandang kan si dia lapar, maka nye kami amik keputusan
untuk supper kat Old Town White Coffee di Jalan Yap Kwan Seng

nasib baik le ada kosong...biasa nye kat sini selalu full house je
masa order kami sampai sekali si dia bagitau acu...

"Aznil kat belakang tu...baru masuk..."

acu toleh sekali imbas tengok dia dengan pengurus dia
malas le nak ganggu dia...nampak muka dia macam penat je
masa nak bayar order kami tu, si dia cadang kan supaya
kami buat suprise kat Pak Nil...dengan cara belanja dia makan
suprise ke??? hahahahaa

ya...memang dia terkejut bila tau bil dia dah dibayar..hahahaha
so, acu sempat le singgah kejap berbual dengan dia...
rupa nye dia baru balik dari Studio KRU kat Setiawangsa
pegi dubbing suara untuk movie Disco Worm
yang akan dialih suara ke Bahasa Malaysia

acu tanya dia pasal arwah adik Aiman yang meninggal minggu lepas
panjang gak le story mory dari Pak Nil nie...
kebanyak kan nye kisah penderitaan budak2 yang sakit
yang sempat & yang akan Pak Nil lawati

pastu dia ajak acu join support team yang dia akan tubuhkan dalam masa terdekat nie
nie kira macam kerja amal la...untuk bantu anak2 yang sakit nie
kerja yang dijadualkan akan di adakan pada setiap ujung minggu
acu janji dengan Pak Nil nak join...insyaallah
harap2 tak de apa2 halangan la...

memandangkan perjalanan Pak Nil & acu masih jauh
ye la dia stay kat Bukit Jalil, acu lak kat Kajang
maka nye kami pun minta diri
sebelum tu sempat le dia mengusik acu & si dia...
dan mengucapkan terima kasih sebab belanja dia supper malam tu

3 xoxo:

@dik-nick said...

kiut pak nil. acu dok kat kajang ke la ni?

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiii.....

Maotop beb!!

Pak Nil tak makan Tua siut!!
Happy Go Luckyyyyyyyyyyyyy jer...

Moga dia sukses ngn kerja2 walaweinya

Acu gak....!!

Jgn lupa 17 nanti Acu!!
Bawa si dia sekali k...

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Acu,
Bestnyer jumpa Aznil..

siap ader pict lagi..

mm..
best..