Followers

Acu Dah Jatuh Cinta

Thursday, October 8, 2009

Pertama kali dalam hidup acu
acu masuk ke dalam restoran nie...

maklum le sekarang acu kan dah suka makan makanan nye..ahaks
dah jadi 'penagih' lak...hahahaha

semalam lepas keje acu ke KL...jumpa si dia
nak celebrate something...celebrate apa ya??
tak boleh bagitau sekarang...
nanti dah sampai masa nye acu bagitau ya

memandangkan acu tengah kemaruk dengan sushi
maka nye dia suggest kan kami makan kat sini
acu apa lagi...yahooo kan je la...hehhhee

memula masuk acu nie 'jakun' gak le maklum le first time...
rambang mata tengok sushi yang bergerak atas layer tu

tu belum lagi tengok menu untuk ala carte...hahahaha
memang betul2 tengah kemaruk nie...
tak tau mana nak makan dulu...iskh..lazat2 belaka..

untuk sesapa yang belum penah masuk kat restoran nie
sushi nie didatangkan dengan pelbagai harga
harga nye mengikut warna pinggan
harga serendah RM2 hingga le RM6
pilih je mana yang nak mengikut bajet yang ada

nie antara yang kami telan semalam
sake (raw salmon )

inari atau sweet beancurd

inari burger

yang nie antara yang acu sangat suka...philadelphia maki

sedap gile cheese nie...acu suka sangat
fish roe...lupa lak nama nye...

golden ball

sanma kabayaki

ebi fry

dan tamago

pastu dia ada buat tambahan order
sake kawa temaki & sate ayam nie...sedap..


untuk air si dia order hot green tea
dan acu order air fruche strawberry..sedap tau...

disebab kan ketaksuban acu dengan sushi nie
maka dengan rasa megah nye..acu register jadi membership Sushi King
boley dapat diskaun bila makan nanti...hahahaha

nie gift yang acu dapat bila jadi membership semalam

"Gendang Gendut Tali Kecapi
Kenyang Perut Suka Hati..."

lihat la hasil burok lantak kami berdua semalam..ahaks...

4 xoxo:

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Acu,
wahaha..

ini baru lah jatuh cinta sebenar..

banyak giler..

nak join acu ar.

hehe..

echah_syed said...

acu syg.. aritu combi dapat email kepala penuh ulat sbb mkn sushi (ikan mentah)..so smpi arini dah tak bole nmpk sushi rasa mcm loya tekak huhu.. :(

apapun sushi mmg sedapp!

@cu SaYaNg said...

LOL::

meh le join...no prob nye..

@cu SaYaNg said...

echah_syed::

sebenaq nya acu ingat gak pasai emel tu...tapi dah suka kak,terus lupa semua tu...hahahaha