Followers

Open House Second Round

Monday, October 12, 2009

Date:: 6-Oct-2009
Day:: Tuesday
Time:: 5.30pm
Location:: Sri Serdang

Rumah pertama untuk pusingan kedua nie ialah umah opismet acu; Azizi
nak beraya sambil nak ziarah baby dia...so cute...
acu ke sana dengan Maziah, Suria & Kak Wan..
kami ke sana lepas opis hour..
mak mertua dia masak kan kami mee goreng...

tq ya Azizi & family...mee goreng tu memang sedap walaupun simple


Date:: 9-Oct-2009
Day:: Friday
Time:: 12.30pm
Location:: Sri Kembangan

Pn Faridah ketua unit acu buat open house ari Jumaat lepas
jemputan khas untuk kaum2 Hawa je...hehhehe
banyak makanan yang Pn. Faridah hidangkan

ada laksa, ketupat palas, lemang, pizza...banyak lagi lah
puas betul makan aritu

dalam gambar kat atas nie yang bertudung putih tu le Pn. Faridah
nie antara tetamu yang datang makan aritu

thanks ya Pn. Faridah...makanan aritu sedap2 semua nye...
tak muat perut nak makan semua...hehehhehee


Date:: 9-Oct-2009
Day:: Saturday
Time:: 3.45pm
Location:: Equine Park

Nie rumah kawan lama acu; John...dulu merangkap partner meniaga acu
dah lama acu tak jumpa dia...since kami 'berpisah' dari jadi rakan kongsi
cuma sesekali ada le jumpa wife dia sebab wife dia keja sama acu
cuma lain jabatan...

tiap2 tahun dia buat open house tapi baru tahun nie acu dapat join
biasa nye ada je halangan nak pegi
acu pegi dengan Abg Din & family dia
meriah jugak open house dia nie...menu istimewa nye kambing bakar
menu lain tu soto, laksa & sate...

sori le gambar tak snap pun...ramai sangat orang..acu malu..ahaks
nie acu cilok gambar John & wife dalam FB dia...hahhahaa
sori ya bro...

anyway, tq ya John...akhir nya jumpa jugak kita
tapi ingat...hang masih berhutang SABA' dengan aku...hahahaha


lepas rumah John nie sepatut nye lokasi selepas tu ke Batu Caves
acu dah plan nak pi umah Emy @ Fazemy sorang lagi kenalan blog
tapi hajat tak kesampaian...
sudah nye acu ber 'open house' di KLCC dengan si Amzar
sori Emy...aku tak dapat pegi umah ko...huhuhu
insyaallah ada rezeki, satu ari nanti kita akan jumpa jugak

acu & Amzar tengok wayang...plan nak tengok Jin Notti or Papadom
tapi semua nye show lewat malam...
so, kami tengok je la cite yang ada time tu
The Private Lives of Pippa Lee...huh..tak best langsung

lepas nonton, kami gi makan kat food court
kami makan pizza chicken supreme, spegeti marinara & kue tiow goreng

yang abis cuma spegeti & kue tiow goreng je
pizza bungkus bawa balik...

lepas tu turun nak balik sekali kat center court tu ada lak di letak kan muncung kapal
kami pun apa lagi terus le merakam kan aksi2 sengal kami..ahaks


niat di hati nak balik awal...sudah nye kami sampai umah dah dekat pukul 12 dah
tapi acu memang frust sebab tak dapat pegi beraya umah Emy...huhuhu

0 xoxo: