Followers

Makan-Makan

Friday, October 16, 2009

Lunch tadi acu masak...hehehehe
kawan2 nak datang makan...
tapi kawan2 yang satu teamwork dengan acu je
acu tak berani nak ajak ramai2 sebab
acu tak pandai nak masak kalau ramai sangat

jadi, yang datang tadi...Maziah

Mr. Midie Sanrio

Mr. Dark Azizi

dan Mr. Don Faiez

acu ada jemput Suria tapi dia cuti lak ari nie...
so, tak de rezeki Suria nak lunch kat umah acu le...

menu acu tadi pun simple je...
main menu dowry+white sauce..side dishes nye lak
mix vegie & fries...chicken nugget & popia otak-otak
dessert nye acu sedia kan jeli laici...
pastu air oren twister...sedappppp..nyaman je..hehehehe


sebenar nye diaorang nie dah lama dah nak datang umah acu
since acu pindah sini, acu memang belum penah jemput diaorang datang lagi
teruk betul acu nie kan...ahaks...

insyaallah ada rezeki nanti acu masak lagi...
hopefully korang puas ati la ye dengan masakan acu tadi
sedap or tak...diam2 dah la ye...tak yah komen apa2...hahahhaa

2 xoxo:

miss maziah alis said...

sedapla p..nant bg aku resepi ye..nak try buat.aduhai..berisinye aku!

@cu SaYaNg said...

miss maziah::

senang je tu...
nnt aku bagi resepi nye