Followers

21 Ramadhan 1431

Tuesday, August 31, 2010

Kejap je kan ari nie dah 21 hari kita berpuasa...syukur Alhamdulillah..
memandang kan ari nie cuti so, acu masak je untuk juadah berbuka petang nie
seperti biasa la kalau acu masak, menu nye simple je...hehehe

ari nie menu acu cempedak goreng sebagai pembuka selera
meatball sebagai menu utama & buah kiwi sebagai pencuci mulut
penghilang dahaga acu ari nie holick panas

buah cempedak tu acu beli semalam petang masa on the way balik dari opis
acu nampak ada sorang makcik tua jual buah cempedak nie tepi jalan
kesian je tengok makcik tu so, acu bagi signal berenti tepi jalan
beli buah cempedak yang kecik ..cukup le untuk acu sorang
nak bagi kat jiran, diaorang tak de la pulak..
agak nye cuti panjang mungkin diaorang balik kampung...

emm...menu dah ready cuma tinggal nak rebus sayur sebagai pelengkap meatball
potong buah dan buat air je lagi...
pastu layan Syurga Cinta sambil tunggu azan....hehehehee

selamat berbuka ye semua...

0 xoxo: